2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم. امشب تو جمع خانواده شوهرم،

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 145 پست

همسرشما گرم صحبت باخونوادش بوده وازشماکه همسرشی انتظارمیره که به خواستش اون لحظه احترام بذاری وحتی اگه سختته چندلحظه دندون روجگربذاری تاصحبتش تموم بشه...من انتظارم ازیه شخص باکمالات وتحصیلات بالااینه...درک شرایط موجود...نه اینکه ازکاه کوه بسازی!... نه اینکه حتی بابت رفتارغلط خودت بازم انتظارعذرخواهی ازطرف مقابل داشته باشی...یکم فکرکن...اینطورنیست؟!.... الانم دیگه به روی خودت نیار...تموم شدورفت....همونجوری رفتارکن که درخورشان شخصبتت باشه همنطورکه برای ماتوصیف کردی وگفتی که بالاتری وخیلی جاها مراعات میکنی...مادردوبچهه بودن سخته وهمین باعث خستگی میشه وقتی مهمونی میریدقبلش به همسرت بگو که راس ساعت فلان بریم چون من خیلی خسته میشم...

حس ام میدونی چیه، ببین شوهره من تو خانوادش ی جورهایی مثل پدر میمونه. و منم ی جورایی مثل مادر. بخاطر ...

من اگه بودم ازشوهرم معذرت خواهی میکردم که جلو جمع اول من اینجوری باهاش صحبت کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدای من. برو بالاتر نظراتم رو بخون

خب عزیزم اون نظر اولم بود بعدش اصلا ناراحت نباش شوهرا وقتی پیش خانوادشون میرن یه جوری دیگه میشن انگار میخان پیش خانوادشون سیاست داشته باشن

همسرشما گرم صحبت باخونوادش بوده وازشماکه همسرشی انتظارمیره که به خواستش اون لحظه احترام بذاری وحتی ا ...

اصلا خودش همیشه میگه پاشو بریم. در اصل من داشتم بهش میگفتم تو میخای بشینی بشین من با برادرشوهرم ک سره راهه برم. خونه هامون جفته همه. اون نشنید حرفمو. ف کرد میگم پاشو بریم. 

مرسی دوستم از نظرت. ولی ماها ک هیچکس همو نمیشناسیم. فقط اینارو گفتم ک بگم من تو ذهن خودم خیلی خوب رف ...

من دقیق منظورت رو متوجه شدم

باهاش سرسنگین باش فقط که متوجه ناراحتی شما بشه

ولی شما که مثل من به این عکس العمل ها حساس هستی بیشتر توجه کن که خودت تو این مواقع کاری نکنی که این مسائل پیش نیاد

این قدرم نمی‌خواد اینجا توضیح بدی 

چون روحیات آدمها با هم فرق میکنه

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار  
مرسی دوستم از نظرت. ولی ماها ک هیچکس همو نمیشناسیم. فقط اینارو گفتم ک بگم من تو ذهن خودم خیلی خوب رف ...

خردنشدی اصلا...چرااینطورفکرمیکنی؟!... یه بحث کوچیک بوده...این بحث هیچی ازارزشای شماکم نمیکنه...هرشخصیتی ممکنه بعضی وقتا اشتباه کنه ودعواپیش بیاد...این ملاک نیست که...ادم خوبا بحثشون نمیشه یعنی؟!.... چه حرفیه چراخودتواذیت میکنی بیخودی اخه

خوش ب حالت دوقلو داری دلم خواست. دوقلوهات چین؟

عضو گروه بنفش مانکن های زیبا. وزن شروع ۷۳،وزن هدف ۶۲. تاریخ شروع۹/۲۶ وزن فعلی۶۶😍
من دقیق منظورت رو متوجه شدم باهاش سرسنگین باش فقط که متوجه ناراحتی شما بشه ولی شما که مثل من به ای ...

اره واقعا. مرسی دوستم. بیشتر اینجا اعصابم خورد شد. ما اومدیم مجازی ک راحت حرف بزنیم. من در اصل جلوی جاری هام جوری حرف میزنم و رفتار میکنم ک اصلا اونا تفاوت ها رو حس نکنن. با هم خوب و صمیمی هستیم.اینجاخاستم راحت باشم