2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم. امشب تو جمع خانواده شوهرم،

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 145 پست
خاستم بگم ک حس ام رو درک کنید. شما ک منو نمیشناسید. نگید عیب نداره

بزرگش نکن عزیزم..چیزی نشده که...حساس نباش..خسته شدی یکم زودرنج شدی..چیزی نیست که اینقدرروانتوبهم بریزه...مگه چه فکری میخان بکنن؟! هرچی باشه جلوی افکاربقیه رونمیتونیم بگیریم که...بنظرت نظراونا درموردت صحیحه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شایدنظرشونودرست میدونی که ناراحتی!؟! اگه اینطورنیست پس چرابرات اهمیت داره؟! میگی شوهرم بی احترامی کرد...خب عزیزم رفتارشماصحیح نبودوایشونم جواب درستی نداد..تموم شدورفت...بیخیال دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره باهاتون موافقم عده ای هستن فک میکنن چون پول یا مدرک بالاتری نسبت ب بقیه دارن باید حتما بهتراز بق ...

وای خدا. من اصلا چیز دیگه میخاستم بگم. چرا اینطور میگید. اینارو گفتم ک ف نکنید من همیشه اینطور رفتار میکنم. وسط حرف شوهرم میپرم. یا شخصیت بدی دارم. خاستم با دونستن اینا نظر بدید حق دهرم انقدر ناراحت بشم

بخدا قصدم خود برتر بینی نبود. خاستم با توجه ب این شرایط نظربدن

متوجه ام بعضی وقتا آدم یه حرفی میزنه ولی منظورشو بد میرسونه به هر حال چاره ای نیست شما توفشار بودی بهوهمسرت گیر دادی ، همسرتم احتمالا عصبی شده بد جواب داده بنظرم اینقدر هم مهم نیست به هر حال اینجور مسائل پیش میاد . فراموش کن 

خدایا شکرت 😍
وای خدا. من اصلا چیز دیگه میخاستم بگم. چرا اینطور میگید. اینارو گفتم ک ف نکنید من همیشه اینطور رفتار ...

منظورم شما نبودین کلی گفتم 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
وای خدا. من اصلا چیز دیگه میخاستم بگم. چرا اینطور میگید. اینارو گفتم ک ف نکنید من همیشه اینطور رفتار ...

همیشه خونه مادرهمسرت میری توی نگهداری بچه ها از شوهرت کمک بخواه ،کلا یکیشو شوهرت نگهداره یکیشو خودت اینجوری میفهمه برای شمام سخته زیاد اونجا موندن

لطفاً برای خوشبختی بچه هام یه صلوات بفرستید 😘
همیشه خونه مادرهمسرت میری توی نگهداری بچه ها از شوهرت کمک بخواه ،کلا یکیشو شوهرت نگهداره یکیشو خودت ...

هیچوقت انقدر نمیمونیم. همیشه تا میگم پا میشه. امشب جو گیر شد

نمیدونم چجور باید بگم. نمیخاستم واضح بگم. ما شرایط مالی همشون رو ساپورت میکنیم. مادرشوهرم سنش بالاس ...

به خدا مغزم ارور داد ربط مدرک  وجاری و پول ساپورت  مادرشوهروحجاب رو با موضوع دعوات  با شوهرت رونفهمیدم .فقط فهمیدم خودبزرگ بینی وخیلی ادعات  میشه که خوشمان نیامد.

متوجه ام بعضی وقتا آدم یه حرفی میزنه ولی منظورشو بد میرسونه به هر حال چاره ای نیست شما توفشار بودی ب ...

فقط اینجا اینا رو گفتم خاستم بچه ها نظر بدن ک ببرمش، یا با شوهرم قهر کنم. ولی نذاشتن حرفمو بزنم

نه. خانواده شوهرم خیلی مقید و با حجابن. پدرشوهرم شیمیایه. من ب خاطر اون ک دلش نشکنه خوب لباس میپوشم. ...

ااااهههه شوهرت لهت کرده فقط طلاق ،اصلامانی نی سایتیاهمه ازجاریمون سرتریم(البته من هنوزجاری ندارم ولی  معلومه که من قراره ازشون سرترباشم والا)

عزیزدل خلاصه کنم...حرفاتون هیچ گدوم نتونست شرایطی روبرای ما خواننده های تاپیکت به تصویربکشه که بتونیم شمابهتردرک کنیم! هرچی بیشترتوضیح دادی ما بیشتربی ارتباط بودنش رسیدیم تامنظوراصلی شما! احتمالا الان ذهنت بهم ریختس عزیزم ونمیتونی منظورتوبگی چون هرچی شمامیگی مااینجوریم اونااونجور بازم من شخصا نمیتونم درک کنم که چراناراحتی الان یعنی چون درسخونده تری بایداحترام بیشتری بگیری والاان این موضوع برای شما نسبت به یک شخص دیگه برخورنده تره!!!!!!!!! ..اما واقعا اوضاع اونقدری که شماداری توصیفش میکنی بدنیست که شما بهم بریزی وحق روبخودت بدی وبخای ازطرف همسرت طلب عذرخواهی داشته باشی...اینارونمیگم ناراحتت کنم میگم که بدونی واقعا بی موردخودتوناراحت موضوعی میکنی که بسیاربی اهمیته...پولداربودن شما ومدرک بالاتری داشتن هم باعث نمیشه که الان شما خردشده باشی بخاطرحرف شوهرت!!!!... بحثه گاهی پیش میادتموم میشه نیده وهیچ کسم یادش نمیمونه...

به خدا مغزم ارور داد ربط مدرک  وجاری و پول ساپورت  مادرشوهروحجاب رو با موضوع دعوات  ب ...

حس ام میدونی چیه، ببین شوهره من تو خانوادش ی جورهایی مثل پدر میمونه. و منم ی جورایی مثل مادر. بخاطر ی سری مسایل. از اینکه اینجوری شخصیتم خورد شد ناراحتم. اینجا گفتم خاستم ببینم اگه شماها جای من بودید بعداز اومدن ب خونه و  غر ب شوهرتون ایا قهر میکردید یا سری حالت عادی بهتون دست میداد.