امشب قرنطینه رو شکستم و رفتم خونشون. همه بودن. جاری هام.... من بچه هام عادت دارن 11میخابن. ساعت 12 شده بود و کلافه بودن نمیموندن. دوتان. شوهرمم داشت با داداش صحبت کاری میکرد. بحث میکرد . من یبار با اشاره گفتم دیدم فایده نداره. دوبار بلند گفتم پاشو بریم، یا تو بشین من میرم. یهو با حالت بد گفت یبار گفتی شنیدم گوش دارم کر نیستم. قشنگ نگام کردو گفت . یعنی ب انفجار رسیدم. ما شرایط همه چیزمون نسبت ب جاری هام بالاتره. از مدرک تا هرچی. یعنی نمیدونید داشتم میمردم. الکی با بچه هام خندیدم و سرگرمشون کردم ک مثلا مهم نبود. بعدش ی رب بعد پاشدم گفتم بسه دیگه پاشو، و اومدیم. خیلی بهش غر زدم. ی دورم گریه کردم. پشیمون بود ولی چ فایده. خیلی غرورم شکست.
اره باهاتون موافقم عده ای هستن فک میکنن چون پول یا مدرک بالاتری نسبت ب بقیه دارن باید حتما بهتراز بق ...
وای خدا. من اصلا چیز دیگه میخاستم بگم. چرا اینطور میگید. اینارو گفتم ک ف نکنید من همیشه اینطور رفتار میکنم. وسط حرف شوهرم میپرم. یا شخصیت بدی دارم. خاستم با دونستن اینا نظر بدید حق دهرم انقدر ناراحت بشم
بخدا قصدم خود برتر بینی نبود. خاستم با توجه ب این شرایط نظربدن
متوجه ام بعضی وقتا آدم یه حرفی میزنه ولی منظورشو بد میرسونه به هر حال چاره ای نیست شما توفشار بودی بهوهمسرت گیر دادی ، همسرتم احتمالا عصبی شده بد جواب داده بنظرم اینقدر هم مهم نیست به هر حال اینجور مسائل پیش میاد . فراموش کن
نمیدونم چجور باید بگم. نمیخاستم واضح بگم. ما شرایط مالی همشون رو ساپورت میکنیم. مادرشوهرم سنش بالاس ...
به خدا مغزم ارور داد ربط مدرک وجاری و پول ساپورت مادرشوهروحجاب رو با موضوع دعوات با شوهرت رونفهمیدم .فقط فهمیدم خودبزرگ بینی وخیلی ادعات میشه که خوشمان نیامد.
عزیزدل خلاصه کنم...حرفاتون هیچ گدوم نتونست شرایطی روبرای ما خواننده های تاپیکت به تصویربکشه که بتونیم شمابهتردرک کنیم! هرچی بیشترتوضیح دادی ما بیشتربی ارتباط بودنش رسیدیم تامنظوراصلی شما! احتمالا الان ذهنت بهم ریختس عزیزم ونمیتونی منظورتوبگی چون هرچی شمامیگی مااینجوریم اونااونجور بازم من شخصا نمیتونم درک کنم که چراناراحتی الان یعنی چون درسخونده تری بایداحترام بیشتری بگیری والاان این موضوع برای شما نسبت به یک شخص دیگه برخورنده تره!!!!!!!!! ..اما واقعا اوضاع اونقدری که شماداری توصیفش میکنی بدنیست که شما بهم بریزی وحق روبخودت بدی وبخای ازطرف همسرت طلب عذرخواهی داشته باشی...اینارونمیگم ناراحتت کنم میگم که بدونی واقعا بی موردخودتوناراحت موضوعی میکنی که بسیاربی اهمیته...پولداربودن شما ومدرک بالاتری داشتن هم باعث نمیشه که الان شما خردشده باشی بخاطرحرف شوهرت!!!!... بحثه گاهی پیش میادتموم میشه نیده وهیچ کسم یادش نمیمونه...
به خدا مغزم ارور داد ربط مدرک وجاری و پول ساپورت مادرشوهروحجاب رو با موضوع دعوات ب ...
حس ام میدونی چیه، ببین شوهره من تو خانوادش ی جورهایی مثل پدر میمونه. و منم ی جورایی مثل مادر. بخاطر ی سری مسایل. از اینکه اینجوری شخصیتم خورد شد ناراحتم. اینجا گفتم خاستم ببینم اگه شماها جای من بودید بعداز اومدن ب خونه و غر ب شوهرتون ایا قهر میکردید یا سری حالت عادی بهتون دست میداد.