2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم. امشب تو جمع خانواده شوهرم،

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 145 پست
فقط اینجا اینا رو گفتم خاستم بچه ها نظر بدن ک ببرمش، یا با شوهرم قهر کنم. ولی نذاشتن حرفمو بزنم

قهر چرا؟ 

خب تو هم اشتباه کردی اون بنده خدا هم اشتباه خودشو پذیرفته. بیخیال فراموش کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط اینجا اینا رو گفتم خاستم بچه ها نظر بدن ک ببرمش، یا با شوهرم قهر کنم. ولی نذاشتن حرفمو بزنم

قهر نه ولی شرایطتتو به شوهرت توضیح بده که بچه ها اذیتت میکردن و اینکه بگو توقع نداشتم اینجوری برخورد کنی .کشش نده 

خدایا شکرت 😍
عزیزدل خلاصه کنم...حرفاتون هیچ گدوم نتونست شرایطی روبرای ما خواننده های تاپیکت به تصویربکشه که بتونی ...

مرسی دوستم از نظرت. ولی ماها ک هیچکس همو نمیشناسیم. فقط اینارو گفتم ک بگم من تو ذهن خودم خیلی خوب رفتار میکنم. و اینو خود شوهرم بارها بهم گفته. پدرشوهرم بارها گفته. من توقع نداشتم شوهرم خوردم کنه

جلو اونا گفت. همه ساکت بودن. خورد شدم. از اینکه این همه تو خانوادش با شخصیت رفتار میکنم. خیلی ناراحت ...

الان اینکه بلند گفتی پاشو بریم باشخصیتیه؟؟

مقصر خودت بودی که اینجوری گفتی

جلو اونا گفت. همه ساکت بودن. خورد شدم. از اینکه این همه تو خانوادش با شخصیت رفتار میکنم. خیلی ناراحت ...

شما مقصر بودی یبار گفتی کافی بود دیگه گفتن اینکه تو بشین من میرم ینی چی؟اونم شب میتونستی بگی عزیزم بچه هارو اماده کنم بریم بی خواب شدن اینم جمله هست اونی که شماهم گفتی جمله هست جمله شما عصبی کننده هس 

تا خدا با من است زمانه با من است .
مدرک تحصیلیت بالاست اون وقت تو این شرایط پا شدی رفتی شب نشینی؟  آبروی تحصیلکرده ها رو نبر ماد ...

ب قران نمیرفتم. نخاستم برم. از بس ک اصرار میکنن. رفتیم برای اولین بار تو ماشین دور بزنیم همون موقع مادرشوهرم زنگ زد شوهرمم گفت حالا ی امشب بریم