2777
2789
عنوان

بچه ها خیلی ناراحتم. امشب تو جمع خانواده شوهرم،

| مشاهده متن کامل بحث + 2892 بازدید | 145 پست

عزیزم درخت هرچی پربارتره سرش زیرتره، یعنی چی که شما مدرک تحصیلیت از جاری هات بالاتره پیششون سرشکسته شدی؟من مدرک تحصیلیم از شوهرمم بالاتره ولی خداشاهده که حتی یکبار از دلمم رد نشده، یا خیلی به کسی اجازه نمیدم تو جمع خانوادگی به مناسبتم صدام کنه میگم اینجا جمع خانواده منه دلیل نداره مدرک به رخ کسی بکشم تو محل کار بله لقب ادمو صدا میکنن ولی شماها خانوادمین بالقب منو صدا نکنید

عزیزم میتونم درک کنم چه حسی پیداکردی...فک میکنی که اوناالان درموردت چه فکری میکنن! امابنظرم اصلافکری نمیکنن...دردرجه اول شمامقصری..احترام احترام میاره..احترام بذاری احترام میبینی...هیچ وقت توجمع چه خونواده خودت چه همسرت باایشون بدصحبت نکن دستوری صحبت نکن چون بازتابش بخودت برمیگرده...یه چیزی توجهموجلب کرد این بود که اصلا نیازی نبوداینجابگی که شماازجاریات بالاتری!!!!!!!!!!!!! هیچ لزومی نداشت واحساس میکنم این احساس خودبرتربینی که داری باعث شده که ازقضاوتشون ترس داشته باشی وفک کنی اوناالان دارن درموردشماحرف میزنن پس شمااالان کوچیک شدی!...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا اینطور نگو. شاید بد گفتم. من نسبت ب جاری هام رفتارم و عقایدم و اینا اصولی تره. خودشونم میدون ...

حالا که دیگه گذشته

از این به بعد سعی کن همسرت رو تو موقعیتی قرار ندی که امکان ضایع شدن خودت بیشتر باشه

من خودم جلوی خانواده همسرم اصلا دوست ندارم این مدل اتفاقات واسم پیش بیاد

چون خیلی جو گیر هستن مثلاً اگر همسر من این کارو کنه همشون به این اجماع میرسن و ذوق میکنن که فلانی زنش رو نمی‌خواست و جلو همه ضایعش کرد

کلا بیخیال

برای بعد که تکرار نشه تلاش کن

💙شب شراب نیرزد به بامداد خمار  
چه خود پسندی از کجا میگی عقاید و رفتارات نسبت ب اونا اصولی تره  شاید نظر دیگران این نیست فقط ن ...

نمیدونم چجور باید بگم. نمیخاستم واضح بگم. ما شرایط مالی همشون رو ساپورت میکنیم. مادرشوهرم سنش بالاس خم میشه جلو اونا میوه میگیره چایی میگیره. ولی من ف میکنم مادر خودمه نمی‌ذارم ازش میگیرم. از نظر حجابی خیلی باحجابن منم در حدشون رعایت میکنم. ناراحت شدم ک انقدر خورد شوم

این تاپیک من از همه سرترم نمیفهمید😑

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
عزیزم میتونم درک کنم چه حسی پیداکردی...فک میکنی که اوناالان درموردت چه فکری میکنن! امابنظرم اصلافکری ...

خاستم بگم ک حس ام رو درک کنید. شما ک منو نمیشناسید. نگید عیب نداره

بخدا حرفهات ب هم ربط نداشت ن مدرک ات ن ساپورت و جوراب و ن حجاب و اینها خب بابا قشنگ بگید الکی همه چیو ب هم ربط ندید

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....
خب  فدای تو بشم بنظرت نیاز بود جمله ماهمه جیمون بالاتره رو هم بکار ببرع؟!

اره باهاتون موافقم عده ای هستن فک میکنن چون پول یا مدرک بالاتری نسبت ب بقیه دارن باید حتما بهتراز بقیه رفتار کنن درصورتی ک من دیدم کسای ک وضع مالی خوبی ندارن یا مدرک پایین دارن وچقدر احترام همدیگه نگه میدارن 

مطمعن هستم لحظه تحویل سال ۱۴۰۰من مادرم وبارها از خدا بخاطر اینکه حس مادرشدن ازم دریغ نکرده شاکرهستم الهی آمین خدایا شکرت من واسه همه منتظرا دعا میکنم شماهم واسه من دعا کنید لطفا تشکر
یعنی تو بی حجابی اونا باحجاب?

نه. خانواده شوهرم خیلی مقید و با حجابن. پدرشوهرم شیمیایه. من ب خاطر اون ک دلش نشکنه خوب لباس میپوشم. ولی جاری هام اصلا براشون مهم نیست. شاید این یک پوان نباشه. ولی من برام مهمه. منظورم اینه توقع ندارم انقدر خورد بشم. اولین بار بود