2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو تست بالینی شده و خیلی زود میاد بیزون برو پیج دکتر ذهنی

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

دانشمندان دارویی را کشف کرده‌اند که به شکل موثری جلوی اتصال ویروس کرونا به بدنه سلول‌ها را مسدود می‌کند و می‌تواند به صورت بالقوه سبب درمان بیماری کووید ۱۹ در همان ساعات اولیه شود.

میشه برای برآورده شدن حاجت قلبیم یه صلوات بفرستین؟من همیشه براتون دعا میکنم ک حاجت روا بشین و غم و غصه از دل همه خانوما بره چون خانوما خیلی دلاشون نازکه و تحمل غصه ندارن...الهی هیچوقت غم به دلتون راه پیدا نکنه

اون واکسن که یکسال طول میکشه

اخبار گفت دارویی که تاثیر خوبی برای بهبودی داشته وارد چرخه ی تولید شده

توجه کنید نه داروی اصلی 

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

اونارودقیق نمیدونم

ولی الان صفحه اول سایتودیدم اعصابم خوردشد

مادرباردارمیتونه به جنینش انتقال بده

ونوزادتازه متولدشده هم میتونه کرونابگیره

وحتی مواردفوت شده هم بوده

نوشته دیگه اون چیزایی که قبلامیگفتن انتقال مادربه جنین وجودنداره یا بچه هانمیگیرن   نیس و هم ابتلابوده هم فوت شده

این خبرخیلی وحستناکی بود

همه دلخوشیم این بودبچه ها درمعرض خطرجدی نیستن

https://www.ninisite.com/article/11706/آیا-نوزادان-به-ویروس-کرونا-مبتلا-میشوند

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤