بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله دارم میمالم ب پیشونیش و روی بینیش...تو بینیش بریزم مشکل نداره؟مادرشوهرم گفت بریز خودم ترسیدم
نترس روغن گل بنفشه بریز تو بینیش گرم میفته من سه ساله دارم میریزم عصای دستمه.تمام جاهایی که به بینیش ربط داره یعنی سینوسهاشو با روغن ماساژ بده تمام صورتشو. قفسه سینشو هم با روغن گل بنفشه ماساژ بده
نه یعنی نمیدونم ی ماهه حدودا اینطوری شده خوب بود قبلش..از کجا بفهمم لوزه داره یا نه
منم نمیدونستم.هیچ علایمی نداشت.فقط شبها هی بیدار میشه آب میخواد.یه سری سرماخورده بود شنواییش کم شد بردم کلی بررسی کردن گفتن لوزه سوم داره.گفتن واسه بعصیها میاد پشت بینی رو میگیره و تنفس رو سخت میکنه واسه بعضیهاهم پشت گوش رو میگیره.پشت پرده ی گوشش مایع جمع شده بود.دکتر گفت لوزه سومش اومده جسبیده پشت گوشش واسه همین مایع جمع میشه تو گوش.گفتن باید فورا عمل بشه که به لطف کرونا بیمارستانها نوبتهامونو کنسل کردن 😐با دارو گوشهاش خوب شدو شنواییش برگشت ولی لوزه رو داره هنوز.