2777
2789
عنوان

گرفتگی بینی پسرم ..کسی میدونه چ کنم ☹🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 10315 بازدید | 53 پست

جایی که میخوابونی باد تو سرش نمیخوره. خونه سرد نباشه نزدیک بخاری نباشه سرش بالاتر از بدن باشه اسپری بینی و کمی سیتریزن مربا خوری  بخور مستییم تو سرش نزنه 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پسرت تُل شده عزیزم تو نت سرچ کن ببین چی میگم الانم پیشونیشو گرم نگه دار یکم هم سرشو بالاتربذار

چ جالب میرم بخونم ...سرشو بالاتر گذاشتم پیشونیشو چ جوری گرم کنم کلاه بزارم سرش؟

برای گرفتگی بینی معمولا اسپری بینی سدیم کلراید میدن که بی ضرر هم هست 

به داروخانه بگید خودشون میگن طرز استفاده روزی چند بار استفاده بشه مخصوصا قبل از خواب سریع باز میشه 

جایی که میخوابونی باد تو سرش نمیخوره. خونه سرد نباشه نزدیک بخاری نباشه سرش بالاتر از بدن باشه اسپری ...

همین کار هارو کردم فایده نداشته بینیش بازه نگاه میکنم ولی از ته بینیش کیپه

عزیزم آب نمک خیلی شور نباشه با قطره چکون بریز تو بینیش باز میکنه ضدعفونی هم میکنه .روغن گل بنفشه دار ...

بله دارم میمالم ب پیشونیش و روی بینیش...تو بینیش بریزم مشکل نداره؟مادرشوهرم گفت بریز خودم ترسیدم

همین کار هارو کردم فایده نداشته بینیش بازه نگاه میکنم ولی از ته بینیش کیپه

چیزی تو بینیش نکرده ازین مدل بچه ها هست

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
مامانای خوشکل از بهار و حساسیتاش غافل نشین دلشوره نداشته باشین

آخه این طولانی شده نگران شدم

شب خواب خوب نداره تو روز هم کلافس دائم غر میزنه

منم شبا نمیتونم بخوابم روز هم غیر این دو تا دیگم ازم آویزونن روانی شدم کامل