2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یسری کتابا فکرای اشتباه القا میکنن ناخوداگاه

اره این درسته هر نویسنده ای یه عقایدی داره که وقتی کتابشو میخونی اثر میذاره 

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏
هم سليقه ايم 😁 ترانه مادري هم دقيقا تو سبك بامداد خماره خيلي قشنگه

بامداد خمار همونیکه زمان انقلاب بود یکی همشو دنبالشون بود؟

و خدایی مهربانتر از حد تصور....خدایاشکرت🙏

بامداد خمار.

آنسوی نیزار 

وهمه ی کتاب های مودب پور.

الانم دارم بادبادکبازو میخونم فعلا خوبه...وسطاشم

خدایا ازت میخوام تا آخر عمر درکنار دختر وهمسرم طعم خوشبختی رو بچشم وآرامش داشته باشم.اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.
بامداد خمار همونیکه زمان انقلاب بود یکی همشو دنبالشون بود؟

نه ، اونيه كه دختره اسمش محبوبه است عاشق رحيم نجار ميشه باباش راضي نبوده زوري شوهر مي كنه ولي شوهره ألواط از اب درمياد 

پشتِ بندش هم شب سراب و يكي ديگه نوشت از زبون كريم

نمیدونم ملت عشقو خوندم یا نه 😂 اخه اسماشون یادم نمیمونه مگه یه صفحه ازش بخونم ببینم خوندمش یا نه

همیشه کتابهایی روم میخونی با اسم نویسندش ی جایادداشت کن من این کاررومیکنم!

خدایا!من یاغی نیستم✋

سحرگاه جدای...گندم...شام اخر...رمان نوجوان پسرهاله وودرو...رمان نوجوان جادوگرها

دوتا چشم خماریت خارومی که😍.                            دو ابروی کمونیت زارومی که🥴                                مو تنها سادم نشته کنج خونَه....                                تو عشقت نازنین دیوونمی که.                                   تو عشقت نازنینو ویرونمی کههههه😍🥰💏💕