شوهرم بیچاره حالش خوب نبود مث چسب چسبیدم بهش که باید بریم وسایل پیتزا بخریم.اولین بارم بود میخواستم تو فر پیتزا درس کنم.هرچی گفت بزار یکی که بلده یه بار یادت بده .گفتم نه خیر خودم بلدم😤.به معنای واقعی خراب کردم.پیتزام فقط نونش پخته بود اونم خشکه خشک.شوهرم که اصلا نخورد گفت ورش دار حالم بد شد.خودم زور زورکی چندتا تیکه خوردم دارم میمیرم از دل درد😭
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن است نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤ قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
بچه ها چرا اینجوری شد؟؟فرم رو تا ۲۵۰ درجه نیم ساعت گرم کردم .بعدم پیتزا رو گذاشتم .چرا انقد داغون شد ...
۲۵۰ خیلی زیاده پیتزا دمای مناسبش ۱۸۰ هستش
دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن زن سعدی با سعدی دعواش شده ***همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان *** ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم*** ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭