2777
2789

موهاشو قهوه ای میکنه کرم جدیدا ی کرمایی مد شده دیده خاهراش میزنن رفته گرفته میزنه

بهش میکم نکن نزن خوشم نمیاد پسر باید ساده باشه 

وقتی یه نظری میدم بهش برا بهتر شدن خودش 

سریع میاد ربطش میده ب من برش میگردونه ب من 

ک توام ب نظر من اهمیت نمیدی تو خودت بدتری (اینحرفارو ب میزنه) بابا من خودم دختر ب روزیم هرچیزی ب پوستم نمیزنم مهمه برام یچیزایی

اقا رنگ کردن مو برا پسر بده 

کرم سفید کننده برا پسر بده 

شلوار اسکینی خوشم نمیاد بپوشه 

خب اینا یجوریه برا پسر بعد میاد ربطش میده ب اینکه توام ب من اهمیت نمیدی نظر من برات مهم نیست 

من اینجا استایل و بهتر شدن نامزدم برام مهم نباشه پس چیکار کنم خب برام مهمه ک چطپر دیده بشه کنار من 

انقد عصبانیمو دارم گریه میکنم 

اصلا ن حرف منو درک میکنه ن میفهمه هیچییی

همش میگه تو بدتری توام این اخلاقو داری توام اینطوری 

بابا من خساب شده انجام میدم من کار زشتی هیچ وقت رو ظاهرم تاحالا انجام ندادم اصلا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه داره به چیزا دخترونه چرا

اعصابمو خورد میکنه این رفتاراش بخدا

بعد رفتارش اینکه ب من برمیگردمنه این عصبیم میکنه تازه طلب کارم میشه ک تو بدتری هرکار میگم بکن نمیکنی یا میگم نکن میکنی 

اخه چ ربطی داره ک میای اینارو ب من میگییی دارم رد میدم اصلا نمیتونم تحملش کنم دیگه

اعصابمو خورد میکنه این رفتاراش بخدابعد رفتارش اینکه ب من برمیگردمنه این عصبیم میکنه تازه طلب کارم می ...

ای بابا

حق داری

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
چه خز ، اسکینی هم میپوشه؟ یکیو میشناختم اسکینی میپوشید مسخرش میکردیم میگفتیم امیر اسکینی

بابا منم بدم میاددددد بعد بهش میگم نکن نپوش اینجوری گارد میگیره یا اصلا گوش نمیده حرف حرف خودشه 

اصلا نمیدونم چجوری باهاش حرف بزنم

بابا منم بدم میاددددد بعد بهش میگم نکن نپوش اینجوری گارد میگیره یا اصلا گوش نمیده حرف حرف خودشه اصلا ...

شانستو خواهرم ، البته با خواهرش اینا بزرگ شده شاید اخلاق اونا رو داره

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️ ، آذربایجان قیزی 🤘

ناراحت نشو لطفا منظورم همسرت نیست

اما پسرای اینجوری یه کرم درون دارن

چون تو اقوام درجه ۱ ام دیدم با گذشت این همه سال هنوز اون کرم درون رو دارن زندگیشونم پاشید اما هنوز بزرگ نشدن

ربطی به رفتارای دخترونه نداره دلش بهتر دیده شدن و جلب توجه میخواد، اگه دوستی بنظرم روی رفتارای دیگش زوم کن و اگه صلاح دیدی جدا شو

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹