2777
2789
عنوان

وزن جنين در ٢٨ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 13669 بازدید | 117 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دیشب ساکشو بستم توم ببند خدابزرگه من خوبشد چهارکاهگی همه چیشو خریدم مثل ندید بدیدا خخ 

به سلامتی مبارکش باشه ان شاالله 

اره کم کم. منم باید دست به کار بشم

من چون تجربه قبلی رو. داشتم گفتم بذار اواخر بارداری که. روزا دیر میگذره آدم. حوصله اش سر میره اونوقت خودم رو. با خرید و... سرگرم. میکنم

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
بعد نهار مولتی ویتامین..عصر قرص اهن...هفته ایی دوتا امگا۳..شبها هم یکدونه ویتامین د۱۰۰۰

ویتامین دی دکترت گفته اینجور بخوری؟ اخه زیاده از حدش مسمومیت میده ویتامین دی

حالت عادی ماهی یدونه است تا 4ماه بعد اون 6ماه یدونه برا افرادی که کمه هفته ای. یدونه 

شما دکترتون. نظرش این بوده هرشب بخورید؟ 

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
ویتامین دی دکترت گفته اینجور بخوری؟ اخه زیاده از حدش مسمومیت میده ویتامین دی حالت عادی ماهی یدونه ا ...

میدونم اینو اره اون ویتامین د که شما میگی دوزش زیاده ۵۰۰۰هزاره واس همین ماهی یکدونه است

من دوزش خیلی کمه ...۱۰۰۰است...توی گزوه بارداری هستم همه هر شب یک دوز ۱۰۰۰رو میخورن...

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم