2777
2789
عنوان

وزن جنين در ٢٨ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 13669 بازدید | 117 پست
میدونم اینو اره اون ویتامین د که شما میگی دوزش زیاده ۵۰۰۰هزاره واس همین ماهی یکدونه است من دوزش خیل ...

عزیزم از من به شما نصحیت به عنوان یه خواهر که خودمم فارغ التحصیل علوم پزشکیم

به هیچچچچ وجه قرص هایی که میخوری طبق بقیه نباشه

اگه پزشکتون گفته اون فرق داره و اگه. واقعا پزشک. خوبیه و به کارش اعتماد دارین خب عمل کنید بهش ولی اینکه چون فلان شخص اینو دکترش گفت بخور. پس. منم. میتونم بخورم اصلا اینکار رو. نکنید چون هرکسی شرایط بدنی و فیزیولوژیک خاص خودش رو داره، یکی هست مثلا ویتامین دی 3داره یکی هست 12 و یکی هست 35

اینا کاملا با هم فرق دارن

برا زیر ده یه دستور داریم ما و کمبود ویتامین دی

برای 10تا30یه دستور و بهش میگن ناکافی ویتامین دی برای 30تا 100یه دستور که میگیم کافیه و برای بالای 100هم.مسمومیت

ویتامین دی یه ویتامین محلول در چربی، محلول در آب نیست که اضافه اش. از بدن خارج بشه مثل ویتامین سی مثلا

بخاطر همین توی. خوردنش باید احتیاط بشه وحتی بعد یک. دوره مصرف باید دد چک بشه که اگه بالارفته بود مصرف قطع یا دوز مصرفی کم بشه، الان افرادی هستن امپول 300هزار واحدی رو. حتی تزریق میکنن توی بارداری هم، البته اونایی که خیلی پایین ویتامینشون و مشکلی نداره، این 1000واحد هم اگه طبق شرایط بودنتون و. آزمایش هاتون خب خیلی هم خوبه 

میدونم الحمدالله همه اگاهید و این چیزایی که گفتم مطلع هستین ولی صرفا بخاطر یادآوری گفتم

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم بچه قبلیم تقریبا 4کیلو بدنیا اومد طبیعی هم بودم توی 34یا 35هفته بود تا2800بود وزنش

من ۲۹ هفته ۱۲۸۰بودم

بنظرت خیلی ریز در میاد😪

جان منی تو پسرم❤(گل پسری دارم چشم رنگیه سرخ و سفیدوتپلیه ی)😍❤🧿
عزیزم از من به شما نصحیت به عنوان یه خواهر که خودمم فارغ التحصیل علوم پزشکیم به هیچچچچ وجه قرص هایی ...

اره گلم دکترم تحویز کرد..من سطحم ویتامین د ...۲۵بودم توی ازمایش...درسته مصرف بیش از حد مسمومیت داره ..کمبود دارم...من خدا شاهده میوه هم با اطلاع پزشک میخورم دیشب یه توت فرنگی خاستم بخورم از ۱۰نفر پرسیدم بعد خوردم...

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
منتو۲۸هفتگی ۱۳۱۹گرم وتو۳۱هفته ۱۷۰۹گرم دکترم گفت وزنش کمه

از من به شما نصیحت برای ۱۰۰ گرم ۲۰۰ گرم وزن کمتر و بیشتر ناراحت نکن خودتو.  واقعاً ارزش استرسی که به خودت و بچه وارد می کنی رو نداره. رژیم غذایی سالم و پر پروتئین داشته باش و آرامش

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من ۲۹ هفته ۱۲۸۰بودم بنظرت خیلی ریز در میاد😪

عزیزم از 28هفته بعد میانگین هفته ای 200گرم اضافه میکنن

یعنی اگه این. وزن رو دقیق گفته باشه سونوگرافی حدودا 3کیلو به بالا میشه اگه 40هفته به دنیا بیاد و کاملا طبیعیه عزیزم

این نکته رو هم بگم. سونوگرافی وزن رو. طبق نسبت دور سر به دو شکم حدودی میگه، بعضی بچه ها ارثی و... دور سرشون بزرگ و. دور شکم کوچیک و یا برعکس که این باعث خطا میشه و...

اره گلم دکترم تحویز کرد..من سطحم ویتامین د ...۲۵بودم توی ازمایش...درسته مصرف بیش از حد مسمومیت داره ...

عزیزم چه مامان با دقتی داره نی نیم ن ان شاالله همیشه تنتون سالم باشه و سایتون رو سر نی نی خوشگلمون

25کمبود نیست گلم، ناکافی، 

زیر 10میشه کمبود

مثلا من خودم2بودم، دو تا امپول 300هزار زدم توی دو ماه البته دیگه بااین قرصها جواب نمیداد

25 برا یه خانم بنظرمن خوبه چون خانوما اکثرا مشکل ویتامین دی دارن متاسفانه و ویتامینی که توی غذا هامون فقیر و خیلی کم. هست دیگه یا باافتاب(اونم آفتاب مستقیم به گوست نه از پشت شیشه یا از روی لباس و...) یا با قرص باید دریافتش کنیم