2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقوق اونجا بالای 60 میلیونهکاریابی که میگن اول پول بدین کلاهبداریه معمولا تو پست بعد مثالش رو میگم

مثلا تو دیوار میگن بسته بندی مثلا پسته و ... ولی اولش 60 تا 20 یا بیشتر برا هزینه بیمه و ثبت نام و فرستادن ترازو و اینا بدین ولی دروغه،،،،،،،،،،،، به من گفتن رفتم ادرس مغازه ای که گفته بودن اونجا گفتن ما کارگر نخواستیم و فهمیدم کلاهبدارن بارها تاپیک زدن و گفتن گول خوردن

درمرد کار تو تهران و ... هم  که تو دیواره هم یکی به من گفت که تبلیغ میزارن موقعی که رفتین موسسه پول میگیره و یا کار نمیده یا میگه برین کارخونه ولی کارخونه یا میگه کار نداریم یا میگه حقوقش مثلا 7 تومنه تا یا قبول نکنین یا مفتی کار کنین و میگفت دست اون کارخونه هم با موسسه تو یه دسته و قانونی دزدی میکنن

مثل کارهای تو کارخونه های کیک وبستنی و ... که پر تو برنامه دیوار

من کار پیدا کنم موسسه بگه پول بده کار پیدا کنیم ممکنه اعتماد نکنم

حالا ممکنه خیلی هاش هم راست باشه و ار بدن 

من تجربه و اطلاعات خودم رو گفتم

آقا تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی خیلی زیاده و نادیده بگیرین

خط تولیدشه

کجا تبلیغ رو دیدی 

نشون بده

ولی من اعتماد ندارم

همه در به در دنبال کار 20 تومنی هستن 

ایران خودرو شنیدم حقوقش نجومیه و گیر هر کسی نمیاد

اگه اولش پول خواستن هم معمولا کلاهبردارن

بعضی ها هم طرف رو میکشونن تهران و بلا سرشون میارن مرد و زن هم فرقی نداره 

یه اشنا میگفت گفتن بیا تهران برا کار ولی ادرس کار رو نمیگفتن و میگفتن خودمون میاییم دنبالت ،، خب معلومه مثلا این طرف کاسه ای زیر نیم کاسه داشته

یا بعضی ها میگن برادر و اقوامشون گیر این شرکت های هرمی افتادن و زندانی شدن که قضیش تو نت هم احتماا هست اگه تو گوگل جستجو بزنی زندانی شدن توسط شرکت هرمی

خط تولیدشه

حالا دوباره هم تاپیک بزن توضیح بیشتر بده و بپرس 

مثلا حقوقش چقدره ؟ ایا ازت پول هم خواستن؟ کدوم شهره؟ و اینکه کجا تبلیغ رو دیدی

حالا دوباره هم تاپیک بزن توضیح بیشتر بده و بپرس مثلا حقوقش چقدره ؟ ایا ازت پول هم خواستن؟ کدوم شهره؟ ...

من خودم تهرانم شهرستان نیستم.... من و همسرم هستیم باهم قراره بریم تنها نبستم....... موسسه کاریابیه گفت تضمینی روز اول معرفی ب کار میشین

من خودم تهرانم شهرستان نیستم.... من و همسرم هستیم باهم قراره بریم تنها نبستم....... موسسه کاریابیه گ ...

موسسه چقدر میگیره؟ همشون میگن کار قطعی

همین دیگه

میتونین برین ولی ممکنه مثل تجربه بالا بشه یا کارخونه بگه دیگه کارگر نمیخوام یا کارگر مفت بخوان

بالا هم گفتم طرفی که منو نصیحت کرد گفت این موسسه ها فقط میخوان پول بگیرن و حتی ممکنه دستشون با کارخونه ها تو یه دست باشهو هر دو سود کنن

تو دیوار بگردی کلی از این تبلیغات تو کل کشور گزاشتن من ده تا زنگ زدم نوع حرف زدن و پول و مدارکی که میخواستن شبیه به هم بود ممکنه یه نفر چند موسسه بگیره چون کلی درامد داره چون از هر نفر قبلا 200 تا 300 میگرفتن الان احتمالا حدود نیم میلیون تومنه 

رفتی هم خبر بده 

ان شا الله کار گیرتون بیاد

از کجا با موسسه اشنا شدین و تبلیغات رو کجا دیدین؟؟

شرایط و ساعت کاری و حقوقش گفته چند تومنه؟؟؟

راستی کارخونه هایی مثل کاله امل کارگر میخواد البته 12ساعتیه وممکنه علاقه ای به رفتن به اونجا هم نداشته باشین و کارش هم سنگین باشه