2777
2789
عنوان

وزن جنين در ٢٨ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 13669 بازدید | 117 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۹ هفته که بودم وزن جنین ۱۹۰۰ بود و دو هفته بزرگتر از سن جنینی یعنی ۳۱ هفته. ۳۸ هفته هم با وزن ۳۵۰۰ به دنیا اومد

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
ماشالا  به من ولي گفت خيلي درشته  گفت خيلي لپ داره 😂

عزیزم من 28 هفته سونو دادم گفت 1200 و به من گغت هفته 29 بعدش گفتم کمترم گفت هرچقد که سن بارداری بره بالاتر ریسک اشتباه تو هفته هست با همون ان تی حساب کن هفته رو

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
الان یه هفته پیش سونو اخر دادم سی شش هفته سه و دویست

انشاالله به دنیا بیاد ۴ و ۶۰۰ ، ۷۰۰ میشه😃

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
اشتباه میکنی موقع دنیا اومدنش اینجوری میشد 6کیلو که محاله

چ اشتباهی از خدامه اشتبا باشه ولی هست دیگه من ی جا معتبرم رفتم سونو دادم الانم سی شش هفتمه سه و دویسته ی هفته پیش سونو اخر دادم تو خانوادمون  بچه پنج کیلوم بوده

شد شد نشد به درک😊

عزیزم خیلی بالا نیس وزن نرمال تو این هفته ۱۰۰۵گرمه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
من هنوز سی هشت نشدم سی شش هفتمه بعدم چراامکان نداره ی هفته پیش سونو اخر دادم گفت سه دویسته

عزیزم وزن ها تو. دوتا سونویی که دادی همخوانی نداره، یجا سونو دادی؟ یا تو26هفته زیاد گفته، یا این آخری کم گفته

بچه از هفته28به بعد میانگین هفته ای200گرم اضافه میکنه حتی یه بعضی هاتا300گرم اضافه میکنن، یعنی شما هی میانگین 200رو.در نظر بگیری از 28تا 36هفته1600باید اضافه می‌کرد یعن یالان باید وزن بچتون4200بود نه 3200

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200