2777
2789
عنوان

وزن جنين در ٢٨ هفته

| مشاهده متن کامل بحث + 13669 بازدید | 117 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ اشتباهی از خدامه اشتبا باشه ولی هست دیگه من ی جا معتبرم رفتم سونو دادم الانم سی شش هفتمه سه و دویس ...

اگه بخصوص زایمانت طبیعی حتما یه جای خیلیی معتبر از نظر وزن برو تا وزن دقیق رو بهت بگن

اگه اون وزن28هفته درسته پس الان بچتون حدودا 4کیلو نه 3ودویست،تا بدنیا هم. بیاد ماشاالله میشه حدودا 5که برا زایمان طبیعی سخته ولی خب تو. سونو کم بگه نسبت به وزن واقعی برا خودت و بچه خطر داره اونوقت نوع زایمان

گروه آبی 🍃🍃🍃🍃وزن شروع :65300🍃🍃🍃🍃وزن هدف: 58🍂🍂🍂وزن الان63200
انشالله میخام زیاد فعالیت داشته باشم ک سی هشت بیاد چون میترسم طبیعی سخته اگه درشت باشهه

آره بالای ۴ کیلو یکم سخت میشه انشاالله زایمان راحتی داشته باشید🤲❤

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
چ اشتباهی از خدامه اشتبا باشه ولی هست دیگه من ی جا معتبرم رفتم سونو دادم الانم سی شش هفتمه سه و دویس ...

نه اشتباه نمیکنی عزیزم وزن بچت تا چهار و نیم میرسه ولی احتمال داره زودتر دنیا بیاد چون رشد وزنش خوبع 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
من افتضاح ويار دارم تا الان ٧ كيلو كم كردم اصلا اضافه نكردم 

وای مثل منی😁۲۵هفته هستم تا ماه پنجم ۶کیلو کم کردم الانم هیجی اضاف نکردم...شکمم توی لباس کسی ببینه نمیفهمه حاملم

من چطور بدون تو این همه تحمل کردم...خیلی عاشقتم  
انشالله میخام زیاد فعالیت داشته باشم ک سی هشت بیاد چون میترسم طبیعی سخته اگه درشت باشهه

من خودم بچه قبلیم تقریبا 4کیلو بدنیا اومد

طبیعی هم بودم

توی 34یا 35هفته بود تا2800بود وزنش

عزیزم وزن ها تو. دوتا سونویی که دادی همخوانی نداره، یجا سونو دادی؟ یا تو26هفته زیاد گفته، یا این آخر ...

اخه قبلا مولتی میخوردم هرشب بستنی شیرموز اماالان جرات ندارم دیگه میترسم زیاد بزرگ شه

شد شد نشد به درک😊
اخه قبلا مولتی میخوردم هرشب بستنی شیرموز اماالان جرات ندارم دیگه میترسم زیاد بزرگ شه

عزیزم ماشاالله بهش ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و بغلش کنی 😍😍

درسته همه اینا ولی این هفته های آخر ماه وزن گیری بچه است، اون به وزن گیری خودش ادامه میده از بدن مادر ویتامین هارو. میگیره پس حسابی به خودت برس چون این شمایی که دچار کمبود ویتامین و آهن و عناصر مختلف میشی

قندت بالا نبود دوره بارداری؟ 

عزیزم ماشاالله بهش ان شاالله به سلامتی زایمان کنی و بغلش کنی 😍😍 درسته همه اینا ولی این هفته های آ ...

ممنون.عزیزدلم ان شالله توم راحت ترین زایمان رو داشته باشی ن ولله قندم نرماله

شد شد نشد به درک😊