2777
2789
عنوان

بچه های سمپادی

349 بازدید | 29 پست

سلام من مدارس سمپاد قبول شدم اولویت دوم، خیلی استرس دارم،اگر شما هم تیزهوشان رفتید یا میرید، چندساعت باید درس بخونم چجور درس بخونم، نمره هاش چجوریه 

منم امسال قبول شدم ولی اصلا استرس ندارم چون من از اونا برترم که تونستم قبولی نهم باشم 

تو این مدارس اصلا خودت و ضعیف نشون نده فقط بخون

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امسال قبول شدم ولی اصلا استرس ندارم چون من از اونا برترم که تونستم قبولی نهم باشم تو این مدارس ا ...

خب خوش به حالت من از همون اول که برای قبولی میخوندمم استرس داشتم 

ببین من میگم اگه قبول شدم از بچه های اون مدرسه عادی برترم با اون بچه ها تقریبا هم سطحم 

خب خوش به حالت من از همون اول که برای قبولی میخوندمم استرس داشتم ببین من میگم اگه قبول شدم از بچه ه ...

همین که تونستیم قبول بشیم خیلیه

پرقدرت برو جلو

موفق باشی

‏هیچ علاقه‌ای به آدم خوب بودن ندارم ، ناراحتم کنی ناراحتت میکنم.                                                        «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀               https://daigo.ir/secret/21646061130🦄                                🙃 لینک چت🙃

منم امسال قبول شدم ولی اصلا استرس ندارم چون من از اونا برترم که تونستم قبولی نهم باشم تو این مدارس ا ...

نه عزیزم برتر نیستی

بذار بری اونجا

شاید تو تست بیشتری نهم زده باشی

ولی اونا از هفتم  کنکوری بودن

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

همین که تونستیم قبول بشیم خیلیهپرقدرت برو جلوموفق باشی

آره خیلی سخت بود داخل کلاس ما از 36نفر 20نفر امتحان دادن همه گفتن ما قبولیم من گفتم ریدم، من قبول شدم فقط 

اینی که می‌گم در مورد شهرای خیلی بزرگ( تهران اصفهان شیراز) مطمئن نیستم فشار درس  از مدارس عادی بیشتره ولی اصلا اونجوری نیست که نشه تحمل کرد و بعد یه مدت عادت می‌کنی و اگه برنامه ریزی کنی قشنگ می‌تونی به یه سطح درسی متوسط برسی و کار های روزمرت رو هم انجام بدی 

اینجوری نیست که توی همهٔ کوئیز ها و امتحانات کلاسی حتما باید نمرهٔ کامل بگیری من خودم گاهی حتی بعضی کوئیز ها رو سفید هم تحویل دادم ممکنه بعضی دبیر ها یذره فشار بی‌آرن ولی برات مهم نباشه اصلا کسی نمی‌تونه به این راحتی ها اخراجت کنه

و اینکه دانش آموز تنبل هم کم نداریم اینجوری فکر نکن که الان می‌ری همه از تو ضعیف ترن

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

نه عزیزم برتر نیستیبذار بری اونجاشاید تو تست بیشتری نهم زده باشیولی اونا از هفتم کنکوری بودن

اصلا ریاضی تکمیلی رو دیدید؟چیزی هست که در هیچ کتاب کاری نیست

البته بودن کسانی که خوب شرول کردن و ادامه دادن توی همکلاسی ها

مبارکتون باشه

آنه !  تكرار غريبانه ي روزهايت چگونه گذشت وقتي روشني چشمهايت در پشت پرده هاي مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه هاي مبهم كودكيت از تنهايي معصومانه دستهايت آيا مي داني كه در هجوم دردها و غم هايتو در گير و دار ملال آور دوران زندگيت حقيقت زلالي درياچه نقره اي نهفته بود؟آنه !اكنون آمده ام تا دستهايت رابه پنجه طلايي خورشيد دوستي بسپاري در آبي بيكران مهرباني ها به پرواز درآيي و اينك آنه شكفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو

خب خوش به حالت من از همون اول که برای قبولی میخوندمم استرس داشتم ببین من میگم اگه قبول شدم از بچه ه ...

بله درسته اونا آموزششون از ما بیشتر بود به همین خاطر الان همسطحیم اگه یکم ول کنیم از اونا خیلی عقب میفتیم

اینی که می‌گم در مورد شهرای خیلی بزرگ( تهران اصفهان شیراز) مطمئن نیستم فشار درس از مدارس عادی بیشتر ...

آره منم شیرازم

من اصلا تو برنامه ریزی خوب نیستم متاسفانه و خیلی استرس دارم 

تو داخل سمپاد درس خوندی؟ 

اینی که می‌گم در مورد شهرای خیلی بزرگ( تهران اصفهان شیراز) مطمئن نیستم فشار درس از مدارس عادی بیشتر ...

وای دقیقا

همه هم میگن نخوندم 

بلد نیستم

افتادم

ولی همه عالین اصلا باید کر و کور باشی و فقط سرت تو کار خودت باشه

ابنکه این سریالو تموم کردم و اونو و فلان گیم رو همش دروغه

وای دقیقاهمه هم میگن نخوندم بلد نیستمافتادمولی همه عالین اصلا باید کر و کور باشی و فقط سرت تو کار خو ...

بیشترشون میخوان ذهن بقیه رو مشغول کنن اونا عقب بیفتن اینا بخونن

آره منم شیرازممن اصلا تو برنامه ریزی خوب نیستم متاسفانه و خیلی استرس دارم تو داخل سمپاد درس خوندی؟

عزیزم سعی کن اول از همه استرستو قبل از ورود به این مدارس کم کنی 

چون اذیت می‌شی

بله من سمپاد می‌خونم

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم

بیشترشون میخوان ذهن بقیه رو مشغول کنن اونا عقب بیفتن اینا بخونن

بله

حالا برید اونجا

جوری با جزئیات تعریف میکنن که واوی جانمونه از فیلم

ولی دریغ از یه ثانیه که پاش گذاشته باشن