سلام من امروز ظهر یه مطلبی گذاشتم درباره دخالت های مادر نامزدم و منفعل بودن نامزدم.البته من هنوز عقد نکردم.با یه مشاوره ویدئوکال کردم گفت که یه مشاور هیچوقت برای کسی که بهش مراجعه میکنه نباید تجویز کنه که جدا شو یا جدا نشو ما فقط راهنمایی میکنیم تصمیم نهایی با خودته.باهاش که صحبت کردم گفت مادر نامزد شما یه دنیای ناامن داره میترسه تو حامیشو ازش بگیری.گفت مشکل روحی داره چون من راجب کارایی که نامزدم از مامانش تعریف میکرد هم توضیح دادم.گفت این کلا همینه تا وقتی درمان نشه..گفت نامزدت هم کاملا داره نشون میده ادم وابسته اییه...بچه ها من چیکار کنم من که به مادر نامزدم نمیتونم بگم برو پیش روانشناس!بخدا جرواجرم میکنه چیکار کنم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خواهران و برادران من .قبل از هر حرفی بی زحمت یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید.خوشحال میشم که بتونم در یک سایت عمومی و اجتماعی با سایر کاربران تعاملی سازنده و راهگشا داشته باشم.دوست عزیز و محترم اگر حضور من در این سایت با طرز فکر شما متفاوته و شما دوست نداری من در این سایت باشم بدان که این سایت قانون و چهارچوب داره و این قانون به من چنین اجازه ای را داده.پس بنابراین بی زحمت به پیام های من پاسخی نده.در صورت توهین و یا هرگونه بی احترامی به مدیر سایت گزارش خواهم داد.
اخه الان بخاطر کرونا که نمیشه به این اقا هم گفتم نامزدمو چیکارش کنم گفت باید با همکارم صحبت کنه بعد منو همکارم باهم صحبت کنیم و نتیجه بگیریم به شما اعلام کنیم
ما الان سه نفر رو داریم تو فامیل که به خاطر همین موضوع طلاق گرفتن.چه دخترایی ،حیف و صد حیف.
یکیشون مادر پسره رفت مکه ،سریع فامیل هردو طرف جمع شدن گفتن بیاید تا نیستش برید دوباره عقد کنید.رفتن مشاور ،مشاور گفت نه این مادرش دوباره بیاد همون آش و همون کاسه.ولش کن بره کلا.