2777
2789
عنوان

بهم زدن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 33 پست

فکر می کنی وابستگی با حرف مشاور از بین می ره؟از بین رفتن وابستگی و استقلال یک مهارت هست که فرد خودش باید تصمیم بگیره و زمان بر هست...خودت بهتر می دونی مشاور دیگه نمی تونست بهت بگه سختی داری می خوای بمونی یا بری خودت تصمیم بگیر.

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
نامزدی برای اینه که دیدی وابسته س بی عرضه س معتاده بیکاره خانواده ش بدن بداخلاقه ..... جدا شی  ...

ما قبل نامزدی یکسال و نیم باهم دوست بودیم اینقدر خوش بودیم .اینقدر باهم خوب بودیم.از وقتی اومدن خواستگاری و سروکله مادره پیدا شد هر روز یه بحثی .همه بحثا هم عاملشون مادرشه من اوایل خیلی کوتاه میومدم و هیچی نمیگفتم ولی فهمیدم هرچی سکوت کنم این خانوم بیشتر دور برمیداره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخلاق عوض نمیشه اگه بخوای ادامه بدی باید کنار بیای. خودت داری میبینی همه چی رو. مشاور راست میگه تصمیم با خودته. بعد کلن مرد دهن بین وابسته به درد نمیخوره حالا چه به مادرش وابسته باشه چه دیگری

فکر می کنی وابستگی با حرف مشاور از بین می ره؟از بین رفتن وابستگی و استقلال یک مهارت هست که فرد خودش ...

دقیقا هم همینطوره.مشاور گفت برای ازدواج بلوغ فکری و عاطفی لازمه نامزدت هنوز به اون مرحله نرسیده...حالا کاش وابسته بود ولی مادرش درست راهنماییش میکرد.ولی مادرش تک تک حرفاش مغرضانه هست 

ما قبل نامزدی یکسال و نیم باهم دوست بودیم اینقدر خوش بودیم .اینقدر باهم خوب بودیم.از وقتی اومدن خواس ...

عزیزم دقیقازندگی منه بعداز13سااال شوهرمنم وابسته است ومادرشوهرم هم مظلوم نماوحس مدیون بودن به شوهرم مرده فقط بدون پدرم دراومدالان یکم بهترشده عربی ازخداخواستم به خودشوهرم ثابت بشه ماهم مشاوررفتیم وبراش خیلی روشن کردکه مادرش چطوریه ولی مشاوربهم میگفت توچطوری که سال تحمل کردی

کلا هیچی تو این جامعه به ضرر مردا نیست واسه همین یک درصد احتمال تغییر این مردا نیست ...منم تو این جامعه مرد بودم عوض نمی شدم ...طرف متاهل هم هست دوست دخترش ساپورت احساسیش می کنه و زن و پچشو راحت می ذاره کنار واسه چی عوض بشه؟

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
ما قبل نامزدی یکسال و نیم باهم دوست بودیم اینقدر خوش بودیم .اینقدر باهم خوب بودیم.از وقتی اومدن خواس ...

بعد ازدواج بدتر هم میشه

تو ایران ازدواج به معنی وصلت دو نفر نیست وصلت دوتا خانواده س

تا لحظه مرگ باهاتن

عزیزم دقیقازندگی منه بعداز13سااال شوهرمنم وابسته است ومادرشوهرم هم مظلوم نماوحس مدیون بودن به شوهرم ...

من کلی صبوری کردم حتی یه بار زنگ زدم به مامانش گفتم من پشیمونم از انتخابم بیاین وسایلتون ببرین یا اینکه خونه باشین الان بگم بابام نشونمو بیاره. گفت چرا؟گفتم شما اشتباه راهنماییش میکنی پسرتون هم اونقدر بچه هست که همش نگاهش به دهن مادرشه ببینه اون چی میگه بیاد تحویل من بده.شروع کرد گریه کردن قسم جون بچه هاشو میخورد که من دخالتی نکردم سو تفاهم شده من تورو مثل بچه خودم دوس دارم.اینقدر تظاهر کرد و مظلوم نمایی که من گول خوردم.دوباره جدیدا یه کاری کرده که فهمیدم این مادره منو به خاک سیاه میشونه....ولی میدونی چیه من یکسال و نیم دوست بودم باهاش.هفت ماه هم نامزد واقعا از بس دوسش دارم و وابستش شدم که جرات بهم زدن نامزدیمو به همین دلیل ندارم.خیلی میترسم.

بعد ازدواج بدتر هم میشه تو ایران ازدواج به معنی وصلت دو نفر نیست وصلت دوتا خانواده س تا لحظه مرگ ب ...

اره مشاور هم گفت تو نمیتونی مادرشو حذف کنی هرکاااااااااارم کنی مادرشوهرته بعدا مادربزرگ بچه هاته.بخشی از زندگیته.فکر نکن میتونی پاشو از زندگیت ببری

من کلی صبوری کردم حتی یه بار زنگ زدم به مامانش گفتم من پشیمونم از انتخابم بیاین وسایلتون ببرین یا ای ...

پس انقدر باید پیش بری تا شخصیت جوونی روانت زمانت ابروت و کلا هویتت لگدمال بشه و با ی بچه برگردی؟فکر کنم همه ما دوست داریم خودمون تجربه کنیم فقط 200سال فرصت و عمر نداریم متاسفانه