2777
2789
عنوان

بهم زدن نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 33 پست
نه ولش کن ببخشید مزاحمت شدم  نه دقیقا مثل اسی بیخیال..

ی تاپیک بزن و بگو چی ناراحتت می کنه و مشکلت چیه بچه ها نظر می دن از تجربیاتشون  به ی جمع بندی برس

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یه سری مادرها هستن که وقتی از شوهرشون ناامید می شن،دلباخته پسرشون میشن!نه به اون منظوری که یه زن و مرد غریبه هستنا،بلکه تمام احساس و علاقه ای رو که به شوهرش میداده و ناامید شده،برمیداره و یه جا میریزه روی سر پسرش،و بعد مرتب حس ترحم توی پسرش به وجود میاره که من جوونیم رو برای تو گذاشتم یا به خاطر تو از پدرت جدا نشدم یا به خاطر تو انقدر پیر شدم ،فرزندشون رو دچار عذاب وجدان میکنن و این فرزند تا اخر عمر ،مدیون مادر میمونه،مسلمه روزی که این پسر بگه مادر من عاشق شدم یا میخوام ازدواج کنم ،این خانم ورود یک عروس رو نمی بینه،بلکه یه رقیب رو می بینه،برای همینه که از طرفی دلش میخواد پسرش خوشبخت و خوشحال باشه اما از طرفی هم داره می بینه که عشقی که پسرش بهش داشته داره تقسیم میشه و کمرنگ تر هم خواهد شد،ایشون با هر عروس دیگر هم همین مشکل رو داره

مطالب روانشناسی در پیج من در اینستاگرام، bemazis@