2777
2789
عنوان

خانمای با سیاست بیاید راهکار بدین

332 بازدید | 42 پست

من خودم شاغلم ولی بیشترش میره پای قسط عملا چبزی ته کارتم نمیمونه به شوهرم میگم پول بده میگه باش ولی نمیده یه مدت باهزارتا حرف واخم هفته ای 50میزد به کارتم که اونم باهزاربدبختی یه هفته میگفت یادم رفت یه هفته میگفت ندارم یه روز میگفت فردا میدم. البته هرچی بخوام میخره ولی پول اصلا. دوماهی ادامه داشت تایه یبارکلافه شدم گفتم دیگه نمیخواد بدی پولی که بااین رسوایی باشه اونم ازخدا خواسته دیگه نداد. حتی پولای خودمو هزارنقشه براش میکشه وازم میگیره همبشه میگه توپول داری ولی برام کادو نمیخری درصورتی که مناسبتا همیشه میخرم. بنظورتون چیکارکنم دیگه ازش پول نگیرم چون حوصله بحث ندارم 

من جاي شما بودم قسط مينداختم به گردن خودش مگه اينكه قسط بدم كه به اسم خودم باشه يعني واسه خودم 

ادم سر كار ميره در رفته باشه نه اينكه باز بدبختي بكشه 

پولاي خودشو چيكا ميكنه ؟ 

hair coloris ~ hair keratin 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار قسط و خرج خونه و اینا رو خودش بده بعدم هرچی لازم داشتی بگو برات بخره وقتی می‌خره توهم حقوقت رو بذار واسه خودت 

واسه اينكه بتونى بم توهين كنى،اول بايد نظرت برام مهم باشه :))
بذار قسط و خرج خونه و اینا رو خودش بده بعدم هرچی لازم داشتی بگو برات بخره وقتی می‌خره توهم حقوقت رو ...

میخره برام ولی پول نمیده یکم که حقوقم پس انداز بشه میگه بیا فلان چیزو بخریم یا باهاش بریم مسافرت خلاصه تاخرجش نکنه اروم نمیگیره

میخره برام ولی پول نمیده یکم که حقوقم پس انداز بشه میگه بیا فلان چیزو بخریم یا باهاش بریم مسافرت خلا ...

من نمیگم چقدر پس انداز دارم قسطامم اگ دو تومنه میگم سه تومن قسط دارم دیگه پول ندارم !

احتمالا چون شما خودت شاغلي میگی ماشینم گرفتی ب اسم خودت يعنی مستقلی واسه همین دوست داره ک پولاتو ازت بگیره ک بیشتر بتونه نیازاتو برطرف کنه وقتی میگی هر چی بخوای برات می‌خره یعنی اینکه آدمی نیس ک بخواد تو اذیت بشی میخواد هر چی ک لازم داری رو خودش برات فراهم کنه 

من نمیگم چقدر پس انداز دارم قسطامم اگ دو تومنه میگم سه تومن قسط دارم دیگه پول ندارم !

یعنی شوهرت نمیفهمه؟ مال من حساب ریز به ریز پولامو داره. اس بانک وموبایل بانکمو چک میکنه

مردا دوست دارن ک هميشه بهشون وابسته باشی چ ب لحاظ مالی چ هر چیز دیگری اگر زن خودش از پس همه چیزش بر بیاد مرد احساس پوچی میکنه