من خودم شاغلم ولی بیشترش میره پای قسط عملا چبزی ته کارتم نمیمونه به شوهرم میگم پول بده میگه باش ولی نمیده یه مدت باهزارتا حرف واخم هفته ای 50میزد به کارتم که اونم باهزاربدبختی یه هفته میگفت یادم رفت یه هفته میگفت ندارم یه روز میگفت فردا میدم. البته هرچی بخوام میخره ولی پول اصلا. دوماهی ادامه داشت تایه یبارکلافه شدم گفتم دیگه نمیخواد بدی پولی که بااین رسوایی باشه اونم ازخدا خواسته دیگه نداد. حتی پولای خودمو هزارنقشه براش میکشه وازم میگیره همبشه میگه توپول داری ولی برام کادو نمیخری درصورتی که مناسبتا همیشه میخرم. بنظورتون چیکارکنم دیگه ازش پول نگیرم چون حوصله بحث ندارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
احتمالا چون شما خودت شاغلي میگی ماشینم گرفتی ب اسم خودت يعنی مستقلی واسه همین دوست داره ک پولاتو ازت بگیره ک بیشتر بتونه نیازاتو برطرف کنه وقتی میگی هر چی بخوای برات میخره یعنی اینکه آدمی نیس ک بخواد تو اذیت بشی میخواد هر چی ک لازم داری رو خودش برات فراهم کنه