2777
2789

خانمای عزیز کسی این بیمارستان زایمان کرده خودش یا اطرافیانش لطفا بگین چطوره؟؟؟

من این روزای آخر خیلی استرس دارم و اینکه زایمان طبیعی هستم

اسم دکترتون رو هم بگین که تو این بیمارستان بود

بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟

بله‌ تشنج‌ کردم‌ ‌ نکردن‌ بگن‌ مسمومیت‌ بارداری‌ داری‌ قبلش‌ منو‌ بستری‌ میکردن‌ این‌ بلا‌ سرم‌ نمیومد‌  ۱۱ سال‌ از‌ اون‌ موقع‌ میگزره‌ هنوز‌ دارم‌ قرص‌ تشنج‌ میخورم‌ خدا‌ ازشون‌ نگزره‌    میترسم‌ با‌ این‌ قرصا‌ دوباره  بچه‌ بیارم‌     

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

اسم‌ دکترم‌ یادم‌ نیست‌ ولی‌ خدا‌ ازش‌ نگزره‌     دیابت‌ بارداری‌ داشتم‌  فشار‌ بالا‌         امسال‌ یکی‌ از‌ اقوام‌ ما‌ همین‌ علائم‌ منو‌ داشت‌ یه‌ ماه‌ بستری‌ شد‌ حالش‌ خوب‌ شد‌ بعد‌ توی‌ همون‌ بیمارستان‌ زایمان‌ کرد‌   بیمارستان‌ شهدای‌ تجریش‌ بود

یه‌ دختر‌ ناز‌ دارم‌ دعا‌ کنید‌ خدا‌ی‌ مهربونم‌ یه‌ پسر‌ سالم‌‌  هم‌  به‌من‌ هدیه‌‌کنه‌.😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام .ببخشید شما بیمارستان مفرح زایمان کردید .راضی بودید .از هزینه زایمان طبیعی و سزارین اطلاعی داری ...

بعله شکم اول زایمان طبیعی ۵۰۰ تومن

سزارین اختیاری ندارن ولی اگه لارم بود انجام بدن حدود سه تومن میشه

من طبیعی بودم خبلی راضی بودم از کادر بیمارستان

بعله شکم اول زایمان طبیعی ۵۰۰ تومن سزارین اختیاری ندارن ولی اگه لارم بود انجام بدن حدود سه تومن میش ...

خداروشکر .ببخشید من هفته پیش زنگ زدم گفتن زایمان طبیعی با بیمه تامین اجتماعی 3.200 میشه .سزارینم با تشخیص پزشک 4.700

خداروشکر .ببخشید من هفته پیش زنگ زدم گفتن زایمان طبیعی با بیمه تامین اجتماعی 3.200 میشه .سزارینم با ...

شما شکم اولین؟؟؟