m_meli مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 911 عنوان بیمارستان مفرح تهران کسی زایمان کرده؟؟؟ 2563 بازدید | 7 پست خانمای عزیز کسی این بیمارستان زایمان کرده خودش یا اطرافیانش لطفا بگین چطوره؟؟؟من این روزای آخر خیلی استرس دارم و اینکه زایمان طبیعی هستماسم دکترتون رو هم بگین که تو این بیمارستان بود بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟ 1399/01/15 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yas67 عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 5545 بله تشنج کردم نکردن بگن مسمومیت بارداری داری قبلش منو بستری میکردن این بلا سرم نمیومد ۱۱ سال از اون موقع میگزره هنوز دارم قرص تشنج میخورم خدا ازشون نگزره میترسم با این قرصا دوباره بچه بیارم یه دختر ناز دارم دعا کنید خدای مهربونم یه پسر سالم هم بهمن هدیهکنه.😍
yas67 عضویت: 1397/05/02 تعداد پست: 5545 اسم دکترم یادم نیست ولی خدا ازش نگزره دیابت بارداری داشتم فشار بالا امسال یکی از اقوام ما همین علائم منو داشت یه ماه بستری شد حالش خوب شد بعد توی همون بیمارستان زایمان کرد بیمارستان شهدای تجریش بود یه دختر ناز دارم دعا کنید خدای مهربونم یه پسر سالم هم بهمن هدیهکنه.😍
baharomid95 عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 114 سلام .ببخشید شما بیمارستان مفرح زایمان کردید .راضی بودید .از هزینه زایمان طبیعی و سزارین اطلاعی دارین ؟؟
m_meli مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 911 سلام .ببخشید شما بیمارستان مفرح زایمان کردید .راضی بودید .از هزینه زایمان طبیعی و سزارین اطلاعی داری ... بعله شکم اول زایمان طبیعی ۵۰۰ تومنسزارین اختیاری ندارن ولی اگه لارم بود انجام بدن حدود سه تومن میشهمن طبیعی بودم خبلی راضی بودم از کادر بیمارستان بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟
baharomid95 عضویت: 1398/07/16 تعداد پست: 114 بعله شکم اول زایمان طبیعی ۵۰۰ تومن سزارین اختیاری ندارن ولی اگه لارم بود انجام بدن حدود سه تومن میش ... خداروشکر .ببخشید من هفته پیش زنگ زدم گفتن زایمان طبیعی با بیمه تامین اجتماعی 3.200 میشه .سزارینم با تشخیص پزشک 4.700
m_meli مدیر استارتر عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 911 خداروشکر .ببخشید من هفته پیش زنگ زدم گفتن زایمان طبیعی با بیمه تامین اجتماعی 3.200 میشه .سزارینم با ... شما شکم اولین؟؟؟ بی تو اما به چه حالی من از آن کوچه گذشتم...؟