2777
2789

فعلا تا20

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام به نظر من عقلانی اینه که کلا تعطیل بشه.چون این بیماری حالا حالاها مهمون ماست

عقلانی اینکه ک امسال بیخیال مدارس بشن 😅

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم
سلام به نظر من عقلانی اینه که کلا تعطیل بشه.چون این بیماری حالا حالاها مهمون ماست

شما مدرسه میری؟

#❤✨...لحظهـ دیدنت انگار که یک حادثه بود🍃.حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت🍃سیب را چیدم در دلهره ی دستانم🍎🍭سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت🍎👋.تا ۳بس بود که بشمارد در دام افتد✌💜گفت یک گفت دو افسوس سه را دوست نداشت💔منو تو خط موازی؟؟😒نرسیدن؟؟😒هرررگز!☺❤دلم این قائده هندسه را دوست نداست💔درس منطق نده دیگه تو به این عاشق که❤✨از همان کودکی اش مدرسه را دوست نداشت❤💛✨.•|•خیلی دوست دارم تو نی نی سایت دوستای زیادی داشته باشم اگه دوست داری بهم درخواست دوستی بده دوست خوبی هستدما😊❤ 

تازه دارن شبکه مخصوص آموزش و بازگشایی میکنن شبکه شاد گفتن از نیمه دوم فروردین شروع می‌کنه تقریبا فکر نکنم به این زودی ها مدارس باز بشه اگه هم باز بشه آخرین جایزه که فعالیتش شروع میشه 

خواهرشوهرم معلمه میگفت تا اردیبهشت که حتما تعطیله

اردیبهشتم باید تعطیل باشه  بنظر من تا بیماری کامل بره یا کمرنگ بشه یا داروش بیاد 

تازه دارن شبکه مخصوص آموزش و بازگشایی میکنن شبکه شاد گفتن از نیمه دوم فروردین شروع می‌کنه تقریبا فکر ...

انشالله 

اردیبهشتم باید تعطیل باشه  بنظر من تا بیماری کامل بره یا کمرنگ بشه یا داروش بیاد

چندشب پیش یه فوق تخصص عفونی شبکه خبرمیگفت اگه همینطور مردم رعایت کنند و تعطیلی ها ادامه داشته باشه تا اردیبهشت خرداد اوضاع بهترمیشه وگرنه تا اخر تابستون درگیریم

چندشب پیش یه فوق تخصص عفونی شبکه خبرمیگفت اگه همینطور مردم رعایت کنند و تعطیلی ها ادامه داشته باشه ت ...

اگر رعایت کنن