نی نی سایتی های که در قید حیات نیستند رو تگ کنید براشون فاتحه بخونیوم. مثل می می ناز
من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.
شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/ ویبلایک نکن بیچاره از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/ روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^
چقدر ناراحت شدم از فوت اون و می می ناز با خوندن تاپیکا فقط گریه کردم
شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/ ویبلایک نکن بیچاره از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/ روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
با بچه ۴ ماهه و شوهرش تو هواپیمای ارومیه فوت میکنه و دوستانش از اسمش تو فوتی های هواپیما میفهمن
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
با بچه ۴ ماهه و شوهرش تو هواپیمای ارومیه فوت میکنه و دوستانش از اسمش تو فوتی های هواپیما میفهمن
چقدر سخت.اما خدا رو شکر با هم بودن😔 هیچوقت نمیشه برای فردا فکری کرد. منم چند ماه پیش تصادف کردم اون لحطه با اونهمه درد فقط فکر دخترم بودم که اگه بمیرم چی میشه
چقدر سخت.اما خدا رو شکر با هم بودن😔 هیچوقت نمیشه برای فردا فکری کرد. منم چند ماه پیش تصادف کردم اون ...
اره طفلکا داشتن میرفتن به خانوادشون سر بزنن ولی وقتی بهشون فک میکتم میبینم خیلی بدتر از مرگ های دیگه است باید قدر همو بدونیم دنیا دوروزه