2777
2789

کسی که من دوسش دارم نسبت به بعضی چیزا ریئکت داره مثلا به رل زدنم یا به چت کردنم با کسی که دوسم داره، نمیدونم اینا نشونه علاقس یا نه ولی از یطرفم گفته رو من حساب نکن..اینم بگم که دلش جای دیگه بوده ولی الان میخواد فراموش کنه طرفو و ممکنه باهام بیاد تو رابطه البته ممکنه.

ولی خب این ریئکتاش نشونه چیه؟؟

کسی که دوسم داره نمیتونم بخاطر کراشم باهاش اوکی شم چون میترسم کراشم فکر کنه دوسش نداشتم یا بد بشههه

کدوم انتخاب خوبیه؟؟ دلیلتونم بگیدد

ول کن اونی که نمیخوادت رو 

پسرا وقتی عاشق و کشته مرده کسی هستن هم تهش بی وفا هستن چه برسه پسری که از اول نمیخوادت 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داره چون پسری که عاشقته دنیارو برات بهشت می‌کنه یه جوری تورو عاشق خودش می‌کنه که بگی کاش زودتر ...

خب اگه کسی که دوسم داره رو انتخاب کنم ممکنه بد بشه؟؟ مثلا کراشم فکر کنه دوسش نداشتم یا بگه بیشتر صبر میکردی و فلان؟

ول کن اونی که نمیخوادت رو پسرا وقتی عاشق و کشته مرده کسی هستن هم تهش بی وفا هستن چه برسه پسری که از ...

خب اگه کسی که دوسم داره رو انتخاب کنم بد میشه؟ کراشم فک میکنه دوسش نداشتم؟

خب اگه کسی که دوسم داره رو انتخاب کنم ممکنه بد بشه؟؟ مثلا کراشم فکر کنه دوسش نداشتم یا بگه بیشتر صبر ...

بد بشه این زندگی تو عزیزم مهم خوشبختی توعه و اینکه تو وسیله ی برای فراموشی عشق اول کراشت نیستی خودتو درگیر اینجور آدما نکن رل هم بزنی باهاش تهش نتونه فراموش کنه طرفو ولت میکنه

خب اگه کسی که دوسم داره رو انتخاب کنم بد میشه؟ کراشم فک میکنه دوسش نداشتم؟

بدرک وقتی اون راحت گفته رو من حساب نکن 

ببخشیدها ولی خیلی خری 

تمام فکر و ذکرت شده کسی که نمیخوادت و داری خودتو تلف میکنی تا اونی که دوست داره رو هم از دست بدی

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بدرک وقتی اون راحت گفته رو من حساب نکن ببخشیدها ولی خیلی خری تمام فکر و ذکرت شده کسی که نمیخوادت و د ...

میترسم نارحت شه نمد چمههه🚶🏻‍♀️💔 

من فقط دنبال دلیل نخواستنش بودم و هستم

میترسم نارحت شه نمد چمههه🚶🏻‍♀️💔 من فقط دنبال دلیل نخواستنش بودم و هستم

خب انقد بمون تا سرت به سنگ بخوره بفهمی 

دیگه دلیل هی تاپیک زدنت چیه 

برو از خودش بپرس یا انقد به پاش بمون تا همه فرصت هاتو از دست بدی و اونم‌تهش ولت کنه بره 

زورت نکردن ک تو تاپیکم شرکت کنی دعوا داری مگ.. اینجا جاش نیس

یه روز میفهمی که به نفعت گفتم