2777
2789
عنوان

به نظرتون کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 48 پست
رئیس جمهور گفت راه درازی در پیشه شاید یکسال بشه

هفته پیشم گفت دوسال

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر من اخر تابستون کلا تموم میشه اخره تیر هم وضعبت سبز میشه تقریبا

خدا کنه

خدایا به بزرگی خودت قسم میدم یه نی نی سالم بهمون بده چهارسال داره میشه اخه قربونت برم خدا تو که میبینی چی میکشم جزتو یاوری ندارم 😭😭😭😭تو مرز دیوونگیم نجاتم بده خدددداااااااااااااااا 😢😢😢😢

خو تا بخوان داروش و کشف کنن امتحانش کنن تا عوارضش و بسنجن یه مدت طول می کشه شاید یکسال طول بکشه شاید دو سال شایدم ده سال 

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
خو تا بخوان داروش و کشف کنن امتحانش کنن تا عوارضش و بسنجن یه مدت طول می کشه شاید یکسال طول بکشه شاید ...

وای نه 

می دونی تا آخر تابستون خودش عمریه😢من آبان زایمان کردم همش تو خونه به امید بهار.هوا خوب بشه بتونم با ...

چقدر شبیه منی. از آبان که زایمان کردم گفتم هوا که گرم بشه میذارمش کالسکه میریم پیاده روی

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند