2777
2789
عنوان

به نظرتون کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 48 پست
ای بزنی یهویی خودش خودشو نابود کنه چی میشه

دختر من هرشب قبل خواب دعا میکنه برای همه

دیشب میگفت مامان میشه صبح بیدار شدیم ببینیم کرونا دیگه وجود نداره؟

گفتم مامان تو دعا کن.خدا دعای شماهارو زودتر اجابت میکنه

خدایا به روی بچه هامون نگاه کن،ازمون بگذر،بهمون رحم کن😭😭😭

من پسرم ۱۵ سالشه طفلی افسرده شده خیلی دلم براش میسوزه اگه بچه نداشتم انقدر سخت نمیگذشت باز کوچیکم بود میشد با بازی و اینا سرگرمکرد للان کارش شده پی اس فور گوشی درس بمیرم الهی واسش😣😣😣😣

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من هرشب قبل خواب دعا میکنه برای همه دیشب میگفت مامان میشه صبح بیدار شدیم ببینیم کرونا دیگه وجو ...

ایشالا من ادم ۴۲ ساله عین بچه ها شدم صبا اولین کار خبرارو چک میکمم به امید اینکه تموم شه بمیرم الهی چرا بچه باید به این چیزا فکر کنه😢😢😢😢

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣

عزیزم این ویروس مثل سرماخوردگیه.یه دوره ایی داره.یه مدت که بگزره ضعیف میشه و بدنها نسبت بهش مقاوم میشن .من دارم روز به رو امیدوارتر میشم.آخه هر که شنیدم مریض میشه سریع خوب میشه 

ببخش عزیزم.خودمم گریه میکنم بچه ها ناخوداگاه دارن خیلی آسیب میبینن همینطور میانسالها امثال پدروماد ...

خواهش میکنم عزیز فدات شم انشالله خدا به دل دخترت نگاه کنه به دل همه بچه ها

خدا کافیست❤️