2777
2789

یازده ماه؟؟؟سه بار بیداری؟؟؟؟یازده ماهه ها معمولا شب تا صب میخوابن نهایتا یه بار بیدار میشن

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما بچه داری؟

بله 

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
سلام عزیزم خوبی کجایی پیدات نیست

سلام عزیزم شما چطورین چرا هستم ولی زیاد توی تایپیک ها شرکت نمیکنم کوچولوتون خوبه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
سلام عزیزم شما چطورین چرا هستم ولی زیاد توی تایپیک ها شرکت نمیکنم کوچولوتون خوبه

قربونت عزیزم خوبه کوچولو شما چطوره خوبه شیطونی میکنه حسابی یا نه😅

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
بله

تعجب کردم از حرفت گفتم حتما مجردی درصد خیلی کمی از بچه های شیرخوار تا صبح میخوابن بقیه هر چی بزرگتر میشن بدتر میشن به خاطر شیر تا صبح بیدار میشن بچه من ۲۱ ماهشه تا صبح ده بار بیدار میشه دکترم بردم مشکل نداره به خاطر همین میخوام اخر ماه از شیر بگیرمش 

قربونت عزیزم خوبه کوچولو شما چطوره خوبه شیطونی میکنه حسابی یا نه😅

اوه تا دلت بخواد دیگه سه تا بچه شیطون فکر کن تا شب وقت سر خاروندن ندارم همش در حال سر و کله زدن با بچه هام نمی‌فهمم کی شب میشه شب تا صبح هم که این فسقلی چند بار شیر میخواد خواب ندارم

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
اوه تا دلت بخواد دیگه سه تا بچه شیطون فکر کن تا شب وقت سر خاروندن ندارم همش در حال سر و کله زدن با ب ...

پسر من ماشاالله شیطون شده تا خونه هستیم باز خوبه وای یه جا که میرم همین طور باید بدوم دنبالش زانوهام دیگه درد میکنه کار خونه هم که تمومی نداره اون دوتا بچه هام خیر سرشون دیگه یعنی بزرگن اونا هم باهم نمیسازن پسر منم تا صبح چند بار بیدار میشه برا شیر دندون هام همه داغون شدن میخواستم از شیر بگیرمش گفتم گناه داره زوده

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜