2777
2789
عنوان

به نظرتون کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 48 پست

تا زمانی که داروی قطعی براش پیدا بشه هست. چون واکسن که حالا حالاها امیدی نیست. این نظریه که با گرما از بین میره هم که کنسله چون معلوم شده تا دمای ۵۰،۶۰ درجه هم مقاومه. پس فقط باید دعا کنیم زودتر داروی قطعیش بیاد وگرنه معلوم نیست چند ماه دیگه قرنطینه ایم.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
یعنی پارسال کسی میگفت سال دیگه همچین زندگی داری باورم نمیشد کلی بهش میخندیدم ای کاش لااقل بعد این مش ...

ایشالا

ایشالا خدا تمام این عزیزایی که بیمارشدن هم ،شفا بده و زودتر این کابوس تموم شه

و بعد این سختی ،به قدرت خدا،آسونی و آرامش باشه🙏🏾🙏🏾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم روزی چند بار گریه میکنم اشکام بند نمیاد چرا خدا دلش به رحم نمیاد مگه کاری داره واسش😭😭😭😭

منم روزها تو بالکن میشینم و به خیابون نگاه میکنم دلم پوسید دلم پیاده روی و ورزش میخواد .من همیشه بیرون و ورزش وخرید بودم .گریم میگیره .میگم خدایا بسه .چقدر دیگه صدات کنیم .دلت میاد بچه هامون اینطوری عصبی و ناراحت باشند ؟

منم روزها تو بالکن میشینم و به خیابون نگاه میکنم دلم پوسید دلم پیاده روی و ورزش میخواد .من همیشه بیر ...

دقیقا منم هرروز باشگاه میرفتم استخر پیاده روی دلم خونه

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣