hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 عنوان خانومای باردار 123 بازدید | 23 پست سلام خانوما یه هفتس معدم خیلییییی سنگینه اصن نمیتونم چیزی بخورم تا بخورم هم ک خفه میشم ا معده درد و بالا میارم توروخدا راه حلی دارین بدین!! الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰 1399/01/14 | 22:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 حتی حس میکنم گرسنمه اما نمیتونم چیزی بخورم😪 الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
imahsa76 عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 719 یه قرص هست که باید پزشکتون واستون نوشته باشه جلد نارنجی داره ازون بخور اوکی میشی منم مثل شما بودم من واین بوم نقاشی....🎨♥️
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 یه قرص هست که باید پزشکتون واستون نوشته باشه جلد نارنجی داره ازون بخور اوکی میشی منم مثل شما بودم دوشنبه نوبت دارم باس برم الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
imahsa76 عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 719 دوشنبه نوبت دارم باس برم اره برو مشکلتو بهش بگو بیشتریا اینجورین باور نمیکنی من حتی ته لیوان ابم نمیتونستم بخورم اب خوردن واسم شده بود رویا نگران نباش انشالله که اوکی میشی من واین بوم نقاشی....🎨♥️
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 اره برو مشکلتو بهش بگو بیشتریا اینجورین باور نمیکنی من حتی ته لیوان ابم نمیتونستم بخورم اب خوردن واس ... اخه میگم بچه ک هنوز پایینه این معده درد واسه چیه دیگه الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 معدت ورم کرده فکر کنم یبوست نداری؟ نه والا شکمم کار میکنه الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
afrudit عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 15750 نه والا شکمم کار میکنه اخه من یبوست داشتم به معدم فشار اورده بود روده ام و ورم معده و حالت تهوع گرفته بودم دارو خوردم خوب شدم حالا به دکترت بگی برات دارو مینویسه
imahsa76 عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 719 اخه میگم بچه ک هنوز پایینه این معده درد واسه چیه دیگه دیگه بالاخره شما داری مادر میشی هورمونات بهم میریزه که بدنت امادگی پیدا کنه سیستم کلا بهم میریزه دیگه تازه این اولشه من واین بوم نقاشی....🎨♥️
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 اخه من یبوست داشتم به معدم فشار اورده بود روده ام و ورم معده و حالت تهوع گرفته بودم دارو خورد ... عزیزم منم شدید یبوست دارم و۸هفتمم هست باید این بار که رفتم دکتر بهش بگم 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 اره حتما دوشنبه ک میرم ب دکتر میگم چون خداییش خیلی اذیتمو حس میکنم گرسنمه و نمیتونم چیزی بخورم😿 الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
afrudit عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 15750 عزیزم منم شدید یبوست دارم و۸هفتمم هست باید این بار که رفتم دکتر بهش بگم اره حتما بگو یبوست ماه های اول خیلی خوب نیس کیوی و قیصی و انجیر و آلو خشک بخور تو رژیم غذاییت
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 عزیزم منم شدید یبوست دارم و۸هفتمم هست باید این بار که رفتم دکتر بهش بگم منم مثل خودت ۸ هفتمه از موقعه ای ک رفتم تو ۷ هفته تا الان کلا همچیم بهم ریخته اون از ویار اینم از معده درد الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 اره حتما بگو یبوست ماه های اول خیلی خوب نیس کیوی و قیصی و انجیر و آلو خشک بخور ت ... اخه شنیدم کیوی طبعش گرمه میترسم بخورم الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰