2777
2789
عنوان

خانومای باردار

123 بازدید | 23 پست

سلام خانوما یه هفتس معدم خیلییییی سنگینه اصن نمیتونم چیزی بخورم تا بخورم هم ک خفه میشم ا معده درد و بالا میارم توروخدا راه حلی دارین بدین!!

الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه قرص هست که باید پزشکتون واستون نوشته باشه جلد نارنجی داره ازون بخور اوکی میشی منم مثل شما بودم

دوشنبه نوبت دارم باس برم

دوشنبه نوبت دارم باس برم

اره برو مشکلتو بهش بگو بیشتریا اینجورین باور نمیکنی من حتی ته لیوان ابم نمیتونستم بخورم اب خوردن واسم شده بود رویا نگران نباش انشالله که اوکی میشی

من واین بوم نقاشی....🎨♥️
اره برو مشکلتو بهش بگو بیشتریا اینجورین باور نمیکنی من حتی ته لیوان ابم نمیتونستم بخورم اب خوردن واس ...

اخه میگم بچه ک هنوز پایینه این معده درد واسه چیه دیگه

اخه میگم بچه ک هنوز پایینه این معده درد واسه چیه دیگه

دیگه بالاخره شما داری مادر میشی هورمونات بهم میریزه که بدنت امادگی پیدا کنه سیستم کلا بهم میریزه دیگه تازه این اولشه

من واین بوم نقاشی....🎨♥️
اخه من یبوست داشتم به معدم فشار اورده بود روده ام  و ورم معده و حالت تهوع گرفته بودم دارو خورد ...

عزیزم منم شدید یبوست دارم و۸هفتمم هست باید این بار که رفتم دکتر بهش بگم

🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡

اره حتما دوشنبه ک میرم ب دکتر میگم چون خداییش خیلی اذیتمو حس میکنم گرسنمه و نمیتونم چیزی بخورم😿

اره حتما بگو 

یبوست ماه های اول خیلی خوب نیس 

کیوی و قیصی و انجیر و آلو  خشک بخور تو رژیم غذاییت  

منم مثل خودت ۸ هفتمه از موقعه ای ک رفتم تو ۷ هفته تا الان کلا همچیم بهم ریخته اون از ویار اینم از معده درد

اره حتما بگو  یبوست ماه های اول خیلی خوب نیس  کیوی و قیصی و انجیر و آلو  خشک بخور ت ...

اخه شنیدم کیوی طبعش گرمه میترسم بخورم