hayna مدیر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 عنوان خانومای باردار | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 23 پست سلام خانوما یه هفتس معدم خیلییییی سنگینه اصن نمیتونم چیزی بخورم تا بخورم هم ک خفه میشم ا معده درد و بالا میارم توروخدا راه حلی دارین بدین!! الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰 1399/01/14 | 22:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 اره حتما بگو یبوست ماه های اول خیلی خوب نیس کیوی و قیصی و انجیر و آلو خشک بخور ت ... چشم حتما میگم عزیزم 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 منم مثل خودت ۸ هفتمه از موقعه ای ک رفتم تو ۷ هفته تا الان کلا همچیم بهم ریخته اون از ویار اینم از مع ... عزیزم منم خییییلی گرسنه ام میشه ولی بخاطر دل درد و یبوست هیچی نمیتونم بخورم 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 اره حتما بگو یبوست ماه های اول خیلی خوب نیس کیوی و قیصی و انجیر و آلو خشک بخور ت ... قبل از بارداری اینقد آلو و زرد آلو میخوردم ولی الان کا باردارم نمیتونم فقط چیزای سرد مث ماست حالمو خوب میکنه 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 اخه شنیدم کیوی طبعش گرمه میترسم بخورم عزیزم بچه ی اولته؟تهوع داری؟ 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
afrudit عضویت: 1397/07/12 تعداد پست: 15750 اخه شنیدم کیوی طبعش گرمه میترسم بخورم والا من دکتر بهم گفت اینا رو بخورن از دکترت بپرس
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 قبل از بارداری اینقد آلو و زرد آلو میخوردم ولی الان کا باردارم نمیتونم فقط چیزای سرد مث ماست حالمو خ ... خب ماست بدتر ک شکمتو میگیره الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 عزیزم بچه ی اولته؟تهوع داری؟ بله بچه اولمه اره بابا افتضاح حالت تهوع سرگیجه سردرد معده درد الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰
bertanem عضویت: 1397/08/07 تعداد پست: 6274 پس برای صبحونه چی بخورم؟😢 🧡 من از اعضای بامداد خمارم😍قد ۱۷۴ وزن اولیه ۸۲ وزن هدف تا عید انشالله 💃💣💣💣💣 ۷۰💣💣💣💣🧡
hayna مدیر استارتر عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 964 پس برای صبحونه چی بخورم؟😢 درحد دو لقمه یچی بخور دو ساعت بعدش باز یچی بخور..من دیشب پاپ کورن درست کردم خوردم معدم ارووم شد الحمدالله عل کل حال❤برای سلامت نی نی م خوشحال میشم اگه یدونه صلوات بفرستین🥰