2777
2789

سلام سلام هزار و سیصد تا سلام 

خب چ خبراااااا 

بیاین حرف بزنیم

آقا ما کنار کوه هست خونمون و خونه هم آپارتمان رو گاز بزرگ جوج درست کردیم رفتیم رو پشت بوم ناهار خوردیم و بعدش عصر رفتیم تو کوه و انجیرا و سبزه و گل 😍😀😂😂😂😂😂😂

تجربه خوبی بود ولی سخت

هانی خانم هستم 🔫😂

مام امروز با اهل خونع رفتیم باغمون حسابی چسبید و کیف کردیم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

غذا درست کردیم رفتیم تو بالکن 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

سلام سلام...تو خونه جاتون خالی ناهار سبزی پلو زدیم و خوابیدیم بیدارشدیم رفتیم تو گوشی شام خوردیم دوباره رفتیموتو گوشی الانم که میخوایم بخوابیم  و تامام😂😂😂😂

خدایاااااا خودت کمک کن به چیزی که تو دلمه برسم خداجون❤
شما که  بیرون رو رفتین ناهارم میرفتین دیگه عزیزم

بیرون که نرفتیم ما شهرمون کلا کوهه استهبانیم از هرجاش در بری کوه و انجیرع ینی با در رو باز میکنیم کوهه دو قدم راه هم نرفتیم خلوت😂

هانی خانم هستم 🔫😂

حالا خوبه میگن گوشتو کامل بپزید 

همتون جوج زدید که.

من شوهرم خیلی هوس کرده بود گفتم نه خوب نیس

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅