2777
2789
عنوان

مامانا

47 بازدید | 9 پست

وای خسته شدم .پسرم چهل روزشه . از صبح نمیخابه به زور و مصیبت ميخابونمش پنج دقیقه بعد بیدار میشه گریه اینا.هم  نداره .کلافه هست چیکار کنم کمک

اتل متل توتوله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه مدام گریه میکنه کولیک نیست به احتمال زیاد رفلاکسه

چون رفلاکس باعث میشه بچه نتونه بخوابه دختر من اصلا نمیخوابید و مدام گریه میکرد انقد دکتر بردمش هنشون میگفتن کولیکه تحمل کن خوب میشه ولی من میدونستم فقط کولیک نیست چون مکه میشه نوزاد ۱۵ ساعت نخوابه حتی یه چرت و بعد از بیخوابی بیهوش شه تا دکار اخری که بردم فهمیدم رفلاوس پنهان داره و با دارو خوابش تنظیم شد و علائمهاش هی کمتر شد و گریه هاش کمتر الان ۸ ماهشه ولی همچنان بدقلقه و باید از صبح تا شب باهاش ور برم

تیکر تولد یکسالگی گل دخترمه 😗😗😗
عزیزم اگه مدام گریه میکنه کولیک نیست به احتمال زیاد رفلاکسه چون رفلاکس باعث میشه بچه نتونه بخوابه د ...

علائمش چی بود . پسرم گریه نداره ها فقط بدقلقي و بداخلاقی و بی حوصلگی و نق .مثلا اینجور نیست.که مدام گریه کنه ّفقط نميخابه با وجود خستگی زیاد به خواب فرو نمیره یا بعد پنج.دقیقه چرت چشماش رو باز میکنه و بدون گریه کردن بیدار میشه 

اتل متل توتوله
علائمش چی بود . پسرم گریه نداره ها فقط بدقلقي و بداخلاقی و بی حوصلگی و نق .مثلا اینجور نیست.که مدام ...

علایمش:  تو خواب انگار چیزی میجویید یا قیافو جم میکرد حالت ترش کردن شیر برمیگشت گلوش و همین باعث میشد نتونه بخوابه و بیقراری و خس خس سینه و سرد بودن دست و پا و گهگاه سرفه اینا علائم رفلاکس پنهانه و رفلاکس اشکار هم هست که علائماش بالا اوردنه

علایمش:  تو خواب انگار چیزی میجویید یا قیافو جم میکرد حالت ترش کردن شیر برمیگشت گلوش و همین باع ...

آره همه اینا که گقتی دقیقا عین اینا گاهی وقتا هست ..من گفتم طبیعیه تو همه هست حتما  باید ببرم و دکتر دارو بده ؟ .گاهی تو.خواب اوق میزنه و خفه میشه باید زود بلندش کنم .میگم حتما اروغشو خوب نگرفتم اینم رفلاکسه؟

اتل متل توتوله
آره همه اینا که گقتی دقیقا عین اینا گاهی وقتا هست ..من گفتم طبیعیه تو همه هست حتما  باید ببرم و ...

بله عزیطم رفلاکسه دختر منم همینه

این خفگیها به خاطر نرمی حنجره هست که عموما تا یکسالگی باهاشونه،ببزین دکتر و دارو مصرف کنه هم علائمهاش خوب میشه هم خوابش بهتر میشه،کدوم شهرین؟؟؟

آذربایجان غربی .مرسی که جواب دادی عزیزم

اهان گفتم اگه تهرانی ادرس دکتر خوب بهت بدم

انشاالله که نی نیت همیشه حالش خوب باشه و خدا برات نگهش داره