2777
2789
عنوان

جای من بودین چکارمیکردین..؟؟دزدی؟

175 بازدید | 14 پست

یکی اومده بود تواتاقم ازکمدم ۳۰۰تومان پول دزدید منم میدونستم کارخودشه چون فقط اون توخونه بود چیزی نگفتم تااینکه بعد یه مدت به طور اتفاقی داشتم ردمیشدم کیفش بازبود کلی هم توش پول بو چهارپونصد تومان فکرکنم بودن شوهرم گفت پولاتوببربقیه روبذار من قبول نکردم بنظرتون کارم اشتباه بود یادرست؟شماهاجای من بودین چکارمیکردین

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم کار خوبی کردی

ولی

بحث پولش نیستااا

باید بری ب طرف بگی ک فک نکنه ببخشیدا ااا اوسکلی نفهمیدی❤️

اونیع کِع با'وَرِت دا'رِع 🙃💪🏻ی قَدَم 👣 عَز اونی کِع دوسِت دارِع جِلو تَرِع❤️👫
چرا همون اود با طرف نگفتی

مطمئنم اگه بهش میگفتم انکارمیکرد اصلا خیلی زشت بود هم براش هم برام که بهش بگم کارتوه اخه سنش خیلی بالاس 😒

کارت درست بوده عزیزم. اون دزده تو که نیستی. 

ان الله مع الصابرین. (کاربر قدیمی که می‌گفت هر کی دمی گوجه دوست نداره با من حرف نزنه اصن)خدای عزیزم حباب رویام رو ترکوندم. بلور آرزوی قشنگم رو به دست مهربون و قدرتمند تو می‌سپارم و صبر می‌کنم تا به وقتش منو بهش برسونی. 😍😍😍
متاسفانه بله مطمئنم چون سابقه داشت

خب شوهرت چراخودش برنداشت گفت تو برداری؟.چرا خواست تو دزد بشی😑

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)

چندبارجلوش تیکه انداختم انگار نه انگار بعد خدایش من حتی به شوهرم طفلکی شک کردم رفتم چندجااستخارگرفتم گفتن اصلاشوهرت نیست ادم خداشناسیه بعد اگه بخوادپولاتوبدزده چراازاول بهت داده  

از قدیم میگن در خونتو قفل بکن همسایتو دزد نخون .باید از اول یه جای درست و حسابی پولاتو میزاشتی حالا ...

اخه توکمدم بودن وسط اتاق که نبود منم وقتی جایی برم دراتاقمو قفل میکردم 

خب شوهرت چراخودش برنداشت گفت تو برداری؟.چرا خواست تو دزد بشی😑

چون پولای خودم بود براش تعریف کردم گفتم کدفش رودیدم پول توش هست گفت بروپولاتوببر بقیه رو بذارسرجاش بیا چون دید خیلی ناراحت بودم گفتم نمیخواد خداحقموازش میگیره هررچی خواستم دستمو بذارم توکیفش نتونستم اخرشم مریض شد ده برابراون پولارو داد 

شاید کار اون نباشه حسن میگه کار اون نیس

من چندبار میدمش دزدکی میره تواتاق یبارتوحموم بودم درروبازکردم یه نگاه به اتاقمون بندازم دیدم زود ازکناردرردشد ولی فکرنمیکردم اینکاروبکنه