2777
2789
عنوان

طول مدت بارداری یه طرف این ماه اخرم یه طرف...😒

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 66 پست
از هفته چندم شکمتون بزرگ شد؟؟ مال من چرا بزرگ نمیشه؟؟ جنین رو حس میکنم که تکون میخوره و لگد میزنه ام ...

من از ۶ماهگی بزرگ شد شکمم

میشه براسلامتی منو بچهام یه صلوات بفرستین...
اوخی ..من منتظر وقتی ام تکون بیاد صبر ندارم براش بخونم تکون بده بدنو تکون بده😂😂الان15هفته ام

من خودم لاغرم خیلی خیلی میفهمم تکوناشو... مخصوصا شبا که میخوام بخوابم اون بیدار میشه... خدا خودش کمکمون کنه

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی ..من منتظر وقتی ام تکون بیاد صبر ندارم براش بخونم تکون بده بدنو تکون بده😂😂الان15هفته ام

😂😂واقعاحس خیلی خوبیه دیشب اینقده تکون میخورد نمیتونستم نفس بکشم ولی عاشق این حسم 

من خودم لاغرم خیلی خیلی میفهمم تکوناشو... مخصوصا شبا که میخوام بخوابم اون بیدار میشه... خدا خودش کمک ...

نه من زیاد لاغر نیسم  تپلم نیستم ..اما ویار سختی دارم لاغر شدم بارداری ..اما دیگه تا 20هفته تکون میاد ..خیلی حال میده  خواب باشی اون بیدار .. خدا کمکمون کن من از زایمان میترسم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

😂😂واقعاحس خیلی خوبیه دیشب اینقده تکون میخورد نمیتونستم نفس بکشم ولی عاشق این حسم 

دقیقا وقتی ک تکون نمیخوره ادم افسرده میشه اما وقتی تکون میخوره خیلی حس باحالیه😍😅

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
دقیقا منم همش کارامو خودم میکنم خیلی سختمه شبام کلا نمیتونم بخوابم😧😫😕همش دوست دارم زودتر نی نیم ب ...

دقیقا حس تورودارم 

اوخی ... ان شالله  نی نی صحیح وسالم باشه  بیاد بغلت ..من از زایمان هم میترسم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

نه من زیاد لاغر نیسم  تپلم نیستم ..اما ویار سختی دارم لاغر شدم بارداری ..اما دیگه تا 20هفته تکو ...

منم میترسم بارداری اولمه... خودمو و شوهرمم تک فرزندیم خیلی دلمون بچه میخواد

خدایا شکرت بابت همه داده ها و نداده هات ❤️
دقیقا وقتی ک تکون نمیخوره ادم افسرده میشه اما وقتی تکون میخوره خیلی حس باحالیه😍😅

اره واقعا  چقد افسرده میشم ومیترسم وقتی تکون نمیخوره 

چه خوب پس نگران نباشم😘

نه گلم نگران نباش..من تا 6 ماه اصلا معلوم نبود باردارم همش دوست داشتم شکمم معلوم بشه اما شکم نداشتم تازه از ماه 7 یکم مشخش شد ک باردارم😀😁

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
منم میترسم بارداری اولمه... خودمو و شوهرمم تک فرزندیم خیلی دلمون بچه میخواد

من میخوام سزارین کنم از اونم میترسم البته ... اما یه سری کارا باید میکردم برا سزارین اختیاری که با این شرایط کرونا نمیشه