2777
2789
عنوان

بدون ارایش بیرون میری

265 بازدید | 51 پست

من میتونما یعنی بدون ارایش من برابری میکنه با میکاپ کرده خیلیا 

ولی بحثه اعتماد به نفسه چون اگر برم یجا که مرد یا شخص مهمی برام نباشه نمیکنم اما مثلا دانشگاه نمیتونم نکنم 

خیلیم ارایش غلیظ نمیکنم اما همونم برام خیلیه 

یجور چون ریمل و کانسیلر میزنم عذاب وجدان میگیرم که نکنه بعد چند سال مزه هام یا پوستم خراب شه {مزه هام خیلیی فر و بلندن}

من حتی کرم پودرم نمیزنم 

اینم نمیگذره بلکه تلمبار میشه رو قبلیا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله میرم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

من اصلا آرایش نمیکنم حالا اگه چییییییی بشه که بکنم

ولی تاپیکت پز زیرپوستی بودا میخواستی بگی خیلی خوشگلی😁😁😁😉

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

من بدون آرایشم فقط ی مداد لب کالباسی ملایم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

من تقریبا ماهی یکبار ارایش میکنم خیلی با اعتماد به نفس😝صورتم پر لک و کک مکه همه هم دیدن خودم حالم خوب باشه و حال داشته باشم ارایش میکنم ولی دوستایی دارم که تا دم در بدون ارایش نمیرن

از اینجا نپرس اینجا هیچ کس آرایش نمیکنه آماری هم که دادن ایران جزو ۵ تا کشور که بیشترین لوازم آرایش و عمل زیبایی رو داره فقط منم

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......