2777
2789
عنوان

با مرغ چرخکرده چی درست کنم؟

2449 بازدید | 32 پست

خانومای کدبانو بیاین راهنمایی کنین. با مرغ چرخ کرده یه غذای خوشمزه بگین درست کنم

میشه برای براورده شدن حاجتم یه صلوات بفرستین؟...ممنونم

كباب تابه

هيچ وقتي فكرشو نميكردم خيلي اتفاقي ،عكسي رو انتخاب كنم كه بعدها شبيه دخترم باشه.عكس بالا دخترمه و عكس پاييني ،هموني كه انتخابش كردم،من به كارما خيلي معتقدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مرغ چزخکرده و پیاز رنده شده و نمک و زعفران قاطی میکنم ورز میدم کف ماهیتابه رژیمی تخت میکنم خیلی خوب میشه

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️

توش يه پياز رنده كن ولي اب پيازو بگيرا

پيازت زياد باشه وا ميره با ادويه عين كوكو سرخش كن

وقتي ب عقب برميگردم حالم از خودم به هم ميخوره با ضعفام و كمبودام و بچه بازيام گند زدم به كل زندگيم حتي به آيندم😔😔                                                   نميدونم ازخودم بايد شاكي باشم يا از خدا ولي اينو خوب ميدونم كه با٢٠سال سن تحمل اين همه فشار عصبي ومالي واقعا خيلي سخته😭😭                                                       واقعاتنهام...دلم ميخاد برم يه جايي كه هيشكي نباشه. كسي رو ندارم بهش تكيه كنم درد دل كنم و دركم كنه خسته م ازاين همه بي كسي وسختي                                       اگر دوست داشتين براي حاجت دلمو ب ارامش رسيدنم صلوات بفرستين😔🙇🏻‍♀️