2777
2789
عنوان

خانوما یه مشکلی دارم با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 60 پست

خیلی پسر مذهبی هستش طلبه هست منم سیدم باحجابم قیافمم خوبه اما یکم سری از کوره در میرم ولی بخدا دست خودم نیس بعدش خیلی پشیمون میشم  نمیخوام ناراحتش کنم اوایل عقدم اصلا دعوا نداشتیم بعدش دعوا ها کوچیک بود منم همیشه میرفتم جلو عذر خواهی میکردم اخه طاقت ندارم ببینم یکی از دستم دلخوره حتی اگه مقصر اون باشه الان اصلا منو نمیبخشه چیکار کنم تا دوستم داشته باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه کامل داشتم ولی خب میگم اولین و آخرین رابطه م هیچ فرقی نداشتن نه درد داشتم نه خونریزی

باشه مهم نیست.شما حتما باید دردداشته باشید.چون اسپری که بعضی اقایون استفاده میکنن .دیگه درنمی فهمی.خیلی ازخانومها که خون ریزی ندارن..یه مایع لزج زرددارن...اونم بعد چند ساعت 

آره بابام با ازدواجم مخالف بود وقتی عصبه بشه همه چیزو میگه حتی جلو همه

فکر میکنی آبروت میره مثلا داییت بفهمه تو با شوهت رابطه داشتی    اصلا اینمجوری فکر نکن   به هر کسی هم گفت تو اصلا نباید خجالت بکشی    تو حقت بوده با همسرت رابطه داشتی و هیج احد و ناسی حق اینو نداره که بخواد بخاطر حقی که داری بازخواست یا سرزنش و توبیخت کنه  این اجازه رو هم نباید به کسی بدی حتی پدرت

خداوندا بابت زندگی آروم،  همسری مهربان و فداکار و فرزندانی سالم و شاد تو را شکرگزارم

توام برو کنار بهش دست نزن 

مردا زیاد که نازشونو بکشی فکر میکنن تحفه ان 

وقتی از دست کسی ناراحتی به خدا نسپرش، خدا بخشندس ازش میگذره؛ ترجیها خودت "پارش" کن😈حالِ ما خوب‌ است ، فقط طاقتمان طاق شده #کرونا  
خیلی پسر مذهبی هستش طلبه هست منم سیدم باحجابم قیافمم خوبه اما یکم سری از کوره در میرم ولی بخدا دست خ ...

اون باید از خداشم باشه که یه دختری که عقلش اونقدر رشد کرده که تو زندگی مشترک با شوهرش ایثار و فداکاری کنه و با اینکه بدونه حق با خودشه برا واس آشتی پا پیش بزاره رو داره  این همه پیامبر و ائمه راجع به برخورد با همسر حدیث و روایت دارن بعد شوهرت چجور طلبه ای هست که اینارو نمیدونه ؟؟؟؟    

خداوندا بابت زندگی آروم،  همسری مهربان و فداکار و فرزندانی سالم و شاد تو را شکرگزارم
به قولاش عمل نکرد بعد دوسال بیکاره  دوبارم تلفنی خیانت کرده

پیش یه روانسشناسی چیزی برو عزیزم حداقل 1 ماه از هم دور باشین فکراتونو بکنین عجله نکن راستی نماز اینا میخونین؟؟ 

میترسم دیگه ازدواج نکنم آخه عقد دومم بوده با اینکه دختر خیلی مذهبی و خوشگلی هستم

ترس از چی آخه   بقول معروف طلا که پاکه چه منتش به خاکه   تو دختر اوکی ای باشی و رفتار و کردارت سنگین و خانومانه باشه با یه قیافه معمولی و خوب مطمئن باش رو هوا میبرنت   اصلا ترس به دلت راه نده

میخوندم الان دیگه نمیخونم خیلی درگیرم

سعی کن پشت گوش نندازی این نظر شخصی منه با اینکه خیلی مذهبی نیستم (در حد نماز روزه و اینام) برا من آرامشی که نماز بهم میده رو چیز دیگه ای بهم نمیده

عزیزم معلوم میشه رابطه ای داشته یا نه

اگربکارت‌سالم باشه هیچ کس متوجه چیزی نمیشه...تازه بعضی هادوران مجردی کیفش رومیبرن متاهل شدنی با۲یا۳تا بخیه سروتهش روهم میارن...دیگه اون زمان عهد تیرکمان نیست که الان

اگربکارت‌سالم باشه هیچ کس متوجه چیزی نمیشه...تازه بعضی هادوران مجردی کیفش رومیبرن متاهل شدنی با۲یا۳ت ...

مثل اینکه اطلاعاتت یکم ضعیفه برو تحقیق و مطالعه کن متوجه میشی که ساختار واژن چجوریه و متوجه میشن  همون دو سه تا کوکی که میگی میزنن پرده حالت ضربدری پیدا میکنه پسر جان

اخه من از بس دوسش دارم ساده ام نمیدونستم باید چطوری رفتار کرد سنمم کمه با بقیه فامیلا اصلا رو نمیدم ...

دعا کردن یعنی چی دختر خوب   سنت کم هست ولی همین که عقلت به ایثار و گذشت تو زندگی مشترک رسده نشون میده عقلت از سنت جلوتره   رفتاری که کردی خوبه   قشنگ امروز یه ناهار درست کن غذایی که دوست داره یبار دیگه تلتشتو بکن اگه شد که خوبه بعدش آروم باهاش حرف بزن اگرم بازم ناز کرد ولش کن میبینه نازشو میکشی ناز میکنه