2777
2789
عنوان

تازه رژ قرمز زده بودم ولی دیگه میخوام قهر کنم باهاش بخاطر

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 23 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه من رژ زده بودم مثلا دیگه از امروز به خودم برسم مثل میت شده بودم هم همه برداشت بدی کردن هم اینم شد ...

رژ زدی بعد همه چه برداشت بدی کردن؟ اونم پدر بچته دشمنش که نیست و یه شستن باعث گریه نوزاد نمیشه...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
باسن بچه رو.دیگه باید مادر بشوره ن بندازی گردن پدر بدم بگی چشمش میکنه ..اصلا این کار ظرافت میخواد مر ...

شوهرم بهتر از من بلده بچه داری کنه من بلد نیستم الکی میگه بلد نیستم یا انجام نمیده که یوقت نندازم گردنش

ولی وقتی میره بغلش و... میبینم چقدر وارده 

من نفهمیدم مشکل شوهر چیهالبته اینکه خونه نمیاد خیلی بده

خونه اوایل میرفت خونه مادرش با اونا فکر کنم قهر. کرده 

بعدش هم از ترس اینکه بچا نزاره بخوابه سرکار میموند

عزیزم شما هم برای ازدواجت زود بود هم بچه دار شدنت ،انقد غرق در خرافاتی ،یعنی چی پدرش بچه رو چشم میزنه ؟وقتی دیدت اینه بدبخت چطوری بیاد خونش ؟شمارو میشناسم کلا تولول دیگه ای عجیب وغریب 

بعضی از کاربرای اینجا چنان شهرت تواین سایت بهشون مزه کرده که برای شاخ بودن ازتهمت وتوهین وتحقیر بقیه ی کاربرا هیچی کم نمیذارن ،عزیزانم اینجا چندتا تاپیک میره پربازدیدوپربازدید شدن یه کاربر جاشمارو تنگ نمیکنه واین دنیا بااون عظمت به هیچ کس وفانکرد چه برسه به این سایت زیاد با این تعریف وتمجید بچه دبیرستانیا هوا برتون نداره خبری نیست ،باباشما خیلی لاکچرین اصلا به این سایت وکاربرا نیازی ندارین😄 ...اگه از یه جایی به بعد دیگه ریپلای نکردم بدون متوجه شدم که بحثمون بی فایدس🤍

رژ قرمز راه حل نیست بشین با همسرت منطقی باهم صحبت کنین که چرا خونه نمیاد  و..و ریشه مشکل پیدا کن چشم میزنه چیه تخم مرغ شکوندن چیه شما کلا بجای حل کردن مسله دنبال پاک کردن صورت مسله هستی 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️