2777
2789
عنوان

خانوما یه مشکلی دارم با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 60 پست

تازه من 3ساله که تو عقدم شوهرم درس میخونه منم ارایشگرم طفلک خیلی گناه داره اونم خیلی سختی کشیده تقصیر منم هست  دارم از عذاب وجدان میمیرم توروخدا نفری سه تا صلوات بفرستین  دعا کنین واسم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه من عقدم قصدم جداییه میخوام معلوم نشه رابطه داشتم

هر کاری کنی معلوم میشه چون شما الآن داخل واژنت یه سری خراش جزئی و ریزی هست که پزشکی قانونی متوجه میشه

خداوندا بابت زندگی آروم،  همسری مهربان و فداکار و فرزندانی سالم و شاد تو را شکرگزارم
[QUOTE=130622298]ازدواج زود هنگام خب خیلی بچس واقعا😐[/QUOTEمن اگه ازدواج کنم بایه مرد۴۶ به بالا ازد ...

چند ساللته الآن؟

خداوندا بابت زندگی آروم،  همسری مهربان و فداکار و فرزندانی سالم و شاد تو را شکرگزارم
گلم من عقدم میخوام معلوم نشه رابطه داشتم پردمم ارتجاعیه یعنی از اول درد و خون نداشت

اینو باید دکتر تعین کنه نشما....

چون درد خون نداشت ارتجاییه...شاید شما دوران کودکی بکارت روازدست دادید

گلم من عقدم میخوام معلوم نشه رابطه داشتم پردمم ارتجاعیه یعنی از اول درد و خون نداشت

عزیزم شیاف ماریانا عالیه امتحان کن از جای معتبر بگیر گیاهی تضمینی خیلی خوبه عوارض نداره تازه عفونت هارو هم خوب میکنه

اینو باید دکتر تعین کنه نشما.... چون درد خون نداشت ارتجاییه...شاید شما دوران کودکی بکارت روازدست دا ...

گلم..مردی که بفکر پرده بکارت واینچیزاست فرداچیزای دیگه بهونه میکنه.....مخصوصا خانوادش

پس باید بعد عروسی اقدام کنم😔

اصلا همچی کاری رو نکن برای چی میخوای با این آدمی که میگی بهت خیانت کرده عروسی کنی؟

در اولین فرصت اقدام کن    قشنگ یه سبک سنگین کن با به مشاوره مشورت کن بعد طلاق بگیر آدمی که خیانت میکنه ارزش زندگی کردن باهاش رو نداره مهریتم قشنگ تا قرون آخر بگیر تا براش عبرت بشه

گفتم که عقدم میخوام جدا شم  نگران این موضوع هستم

دیگه اون بحسش روپزشک قانونی باید حل کنه اگرطلاق توافقی‌نباشه.....بعدش هم خوب شما باید بدونید تورابطه که داشتید...چقدرپیش رفتید

آخه بابام بفهمه رابطه داشتم  جلو همه جار میزنه از اون آدماست خودمم خجالت میکشم آبروم میره😣

بابات جار بزنه؟ 😐 نشنیده بودم اینجوری

بعدشم مگه کار خلاف شرع و غیر قانونی انجام دادی؟   

اون مرد در حال حاضر همسر رسمی و قانونی توئه و به هیچ کسی هم ربطی نداره رابطه داشتین یا نه 

مثلا بابات میخواد جار بزنه دخترم با شوهرش رابطه داشته؟😐