2777
2789
عنوان

خانوما یه مشکلی دارم با شوهرم قهرم

1039 بازدید | 60 پست

من خیلی دوسش دارم اما اونم دوسم داره ولی دیشب یه دعوا سر هیچی کردیم الان خیلی ناراحته بهم نگا نمیکنه حتی معذرت خواهی هم کردم اما میگه برو انور خوشم نمیاد بهم دس نزن 😭😭 من 18 سالمه اون 22 نمیدونم چیکار کنم تا صبح بیدار بودم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه ازدواج کردی ؟

این اداها برای اوایل ازدواج طببعی هست😁😁

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چندسال ناباروری داشتیم، تجربه رفتن به طب سنتی، iui ،ivfو همچنین تجربه بارداری سخت .لکه بینی،هماتوم ،جفت سرراهی سوراخ شدن کیسه اب و استراحت مطلق و..،در اخر تجربه بزرگ کردن دوتا فسقلی نارس یک کیلو نیمی تقریبا دارم🤕😍.دوستان هرکی سوال داره در این موردها حتما و با کمال میل پاسخ میدم،فقط صلوات برای سلامتی فسقلی هام یادتون نره ،مرسی❤️💋

زندگی های حالا هم شده بچه بازی

بیخود نیس آمار طلاق رفته بالا

کسیکه ب بلوغ فکری رسیده،سر مسائل الکی قهر نمیکنه و اوقات خودشو تلخ نمیکنه

شوهرت میخواد بری نازشو بکشی

يك دختر دارم شاه نداره  
ببخشید استارتر .... دوستان کسی که چن بار رابطه داشته باشه و بکارت هم ارتجاعی باشه یعنی اولین رابطه & ...

بله

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

اول راهی تازه 

کتاب زنان زیرک روبخون تا قدرخودتو بیشتربدونی

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊