2777
2789
عنوان

خانوما یه مشکلی دارم با شوهرم قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 60 پست
ببخشید استارتر .... دوستان کسی که چن بار رابطه داشته باشه و بکارت هم ارتجاعی باشه یعنی اولین رابطه & ...

آره معلوم میشه

خداوندا بابت زندگی آروم،  همسری مهربان و فداکار و فرزندانی سالم و شاد تو را شکرگزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو عقدم قرار بود عروسیمون مبعث پیانبر باشه که کرونا اومد 😔😭 الان اومدیم خونه خودمون که دزدی چیز ...

نگفتی سر چی بود دعواتونا

خداوندا بابت زندگی آروم،  همسری مهربان و فداکار و فرزندانی سالم و شاد تو را شکرگزارم

سر این که پرده ها رو داده بودیم خیاط خیاط مدل ک میخواستیم ندوخته بود شوهر با من دعوا کرد گفت ک تو ک هیچی نمیفهمی چرا گفتی بدیم به اون خیاطی منم گفتم من نمیدونستم از چن نفر هم پرس جو کردم گفتن خوبه من که کف دستم بو نکرده بودم الانم میگه از لج تو پرده هارو میدم به خواهرم 😔😭😭

سر این که پرده ها رو داده بودیم خیاط خیاط مدل ک میخواستیم ندوخته بود شوهر با من دعوا کرد گفت ک تو ک ...

واا این مسخره بازیا چیه شوهرت در میاره   اصلا مقصر تو نیستی    با باینکه مقصر نبودی کار خوبب کردی پا پیش گذاشتی ولی سر این قضیه نرو جلو میخواد بده آبجیش بگو بده مهم نیست خودش باید دوباره پرده بخره دیگه 

این که زن یا مرد زود پیشقدم میشه واس آشتی خیلی خوب و عتلیه ولی بشرطی که طرف مقابلش جنبشو داشته باشه 

اول راهی تازه  کتاب زنان زیرک روبخون تا قدرخودتو بیشتربدونی

اولا خیلی زود ازدواج کردن....انگار دارن خاله بازی میکنن......مرد بایدحداقل ۸ سال بزرگ ترازخانومش باشه...بچه بازی انگار