2777
2789
عنوان

وسواس من 😢😭

671 بازدید | 26 پست

سلام به دوستانی که تاپیک منو میخونین''راستش خودم از مشکلی که دارم خجالت میکشم و از مطرح کردنش بیشتر اما پیش خودم گفتم شاید کسی بتونه کمکم کنه تا از این شرایط سخت دربیام خب میرم سر اصل مطلب ؛من مجردم و از بچگی دچار وسواسم تا اینکه تصمیم گرفتم کم کم بزارمش کنار'دکترم رفتم وتونستم خیلی خیلی این بیماری رو مهار کنم 'فقط ی مشکلی دارم که اگه اینم حل بشه بطور کامل خوب میشم البته خودم فکر میکنم این مربوط به وسواسم نمیشه 'بلکه من بلد نیستم همونطور که گفتم چون از بچگی وسواس داشتم (خیلی میبخشید)وقتی میرفتم دستشویی از ترسم که دستم آلوده نشه با سر انگشتام بصورت اینکه بخوای مثلا (خاک رو از رو چیزی بتکونی) خودمو تمیز میکردم تا اینکه ی روز  دیدم لباسم نجس شده (سکته کردم)حالا از اونروز به بعد توالت رفتنم خیلی طول میکشه'چون میترسم خودمو تمیز نشورم  بعضی اوقات انقدر دست میکشم که سوزش پیدا میکنم بعضی اوقات فکر میکنم اصلا درست نمیتونم خودمو بشورم و اینکه نمیدونم اصلا تا چ حد باید دست بکشم 'کدوم قسمتو باید دست بکشم همش فکر میکنم دیگران جور دیگه ایی طهارت میگیرن 

عزیزم ژل بهداشتی بخر هرسری میری دستشویی البته دستشویی بزرگ خودتو با اون بشور دیگه لازم هم نیست خودتو اذیت کنی یه ساعت آبکشی کنی

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگاه با یک بار اب جاری نجاست پاک میشه

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

منم وسواس دارم

ولی بگم بهت وسواس فقط با قرص مهارنمیشه.

باید درکنارش هم رفتار درمانی داشته باشی تا بتونه کمکت کنه

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن

فقط روانشناس

هنوز وسواس ت درمان نشده

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

مگه چطور بوده باشستنم لباست نجس شده شما یه بار ازاین طرف بوم میفتی یه بار ازاونطرف حد وسط باش هنه اقس ونقاطم دست بکش 

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰

دستکش بکن دستت،دیگه ترس کثیف شدن دستت رو نداری 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

سوال داره این اخه؟

برو هر دفعه یه پوزیشون دستو بکش تا راهش دستت بیاد

اه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
پسره استارتر

واقعا پسره اینکه نوشته سونیا 

دیگران راببخش...حتی وقتی متاسف نیستند بگذارحق با انهاباشداگراین ان چیزیست که به ان نیازمندند برایشان مهربفرست وخاموششان کن خودت رابه کوته فکری گره نزن این سلامت روانت راازتومیگیرد۰