2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی جاها هست عزیزم😩 وهنوز هم هست.... بلایی به سرم اوردن واسه همین که هنوز استرس شب عروسیمو دارم.

منم خانواده همسرم رسن داشتن ولی همون اولین بار که گفتن جدی گفتم حرفش نزنید که بد می دونیم‌کسی بفهم آبرومون میره ...رفتم از دکتر نانه گرفتم قبل عروسی ولی به همسرم گفته بودند از کجا معلوم به دکتر پول ندادید منم گفتم بذار هر جور می خوان فکر کنند مهم نیست😑

کاش این رسم برداشته شه چقدر ازدواج هاآسون میشه و چشم و همچشمی ها برداشته میشه امام زمانمون دل شاد می ...

من خودم از شوهرم سرویس نخواستم.......

جهزیه هم مختصر دادیم .....

چند تا تکه رو‌هم همسرم‌گرفت......

خیلی راضیم خداراشکر.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
شایدم رسم عجیبی نباشه حتی نمیدونم همه ترکا این رسم و دارن یا نه ولی خب من موقعی که شنیدم برام شایدم ...

ماهم داریم این رسمو ولی ربان نه

یه چیزی حالا درست نمیدونم چی برادر بزرگه عردس باید ببنده به کمر عروس

شایدم رسم عجیبی نباشه حتی نمیدونم همه ترکا این رسم و دارن یا نه ولی خب من موقعی که شنیدم برام شایدم ...

ماهم ترک نشستیم ولی همین رسم داریم البته دستمال سبز بهش شکلات و نمک هم میزنن داداش عروس هم میبنده

اره منم خیلی از این خاطره ها شنیدم که پرده دختره پیچاره حلقوی بوده و این رسم توی روستاشون بود و اون ...

خدا روشکر میکنم قبلا زمان عقد با همسرم رفتیم دکتر زنان واسه خارشی که داشتم ،بهش گفت زبونی،که مشکلی نداره،دیگه اون شب خودش میدونست جریان چیه.

بین خودمون موند.هیچ وقت خاطره ی بدش فراموش نمیشه.بعداز۱۱سال.

لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی...
منم خانواده همسرم رسن داشتن ولی همون اولین بار که گفتن جدی گفتم حرفش نزنید که بد می دونیم‌کسی بفهم آ ...

حالم بهم میخوره ازشون.

پشت در اتاق عروس و داماد میشینن،تا داماد کارو تموم کنه بیاد دستمالو بهشون بده😤

لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی...
یه عروسی رفتم سنتی بود  حمام داماد و طبق بردن و...  عروسی داماد و عروس جدا بود هر کدوم ...

توی استان هرمزگان هم تقریبا همینجوره...

بعد از من، هیچکس تکرار من نخواهد شد،این تو و این دنیا...
از جهاز دادن و سیسمونی بگیررر تا مزخرفاتی مثل اسم فلانی رو فلانیه ...نافشون رو بستن به هم  کلن ...

موافقم به شدت......

متاسفانه مردم ما فرهنگشون عوض نخواهد شد!!!!!!!!

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!