2777
2789
ما یه جایی رفتیم خواستگاری بعد گفتن به غیر از مهریه داماد باید یه چک سفید امضا هم بده ما هم بهم زدیم ...

ببخشید شما کدوم شهر هستین که این مورد رو داشتن؟

لعنت به من و زندگی و عشق و جوانی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شایدم رسم عجیبی نباشه حتی نمیدونم همه ترکا این رسم و دارن یا نه ولی خب من موقعی که شنیدم برام شایدم عجیب نبود ولی جالب بود روز عروسی یه ربان قرمز میندن دور کمر عروس 

خیلی جاها هست عزیزم😩 وهنوز هم هست.... بلایی به سرم اوردن واسه همین که هنوز استرس شب عروسیمو دارم.

اره منم خیلی از این خاطره ها شنیدم که پرده دختره پیچاره حلقوی بوده و این رسم توی روستاشون بود و اون شب که مثلا عروسیش بود تبدیل شد به بدترین شب عمرش 

بنده خدا وقتی میگفت بغضش گرفت خیلی دلم سوخت 

مردم گناه را نمی بینند ، مگر آنکه زنی مرتکب آن شود.....!
احتمالا کلاه بردار بودن

نمیدونم شاید ولی اخه غریبه نبودن توی شهرمون از خیلی وقته پیش میشناختیمشون نشنیده بودم کلاهبرداری کنن

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
به نظرم خریدن سرویس طلا و‌دادن جهزیه عجیب ترین رسمه!!!!!!

کاش این رسم برداشته شه چقدر ازدواج هاآسون میشه و چشم و همچشمی ها برداشته میشه امام زمانمون دل شاد میشه

از یه جایی به بعد اگر نری خری  
داداش ناتنیم و همین طور زن دادن .خدا لعنتشون کنه

منم بچه بودم به اسم پسر عمم بودم چندبار هم اومدن خواستگاری من جواب رد دادم اولش بابام موافق بود ولی دید من راضی نمیشم اصرار نکرد پسر عمم هم هنوز مجرده 

شایدم رسم عجیبی نباشه حتی نمیدونم همه ترکا این رسم و دارن یا نه ولی خب من موقعی که شنیدم برام شایدم ...

ما این رسم رو داریم برادر داماد یه روبان قرمز رو سه بار از سر عروس رد می کنه از زیر پاش در میاره بار سوم عروس پاشو میزاره روی روبان بعد برادرشوهرش بهش پول میده پاشوبرمیداره بعد می بنده به کمرش میگه ایشاالله ۷ تا پسر ۷ تا دختر بیاری😃😃

خداجونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها ،میشه من دیر بمیرم ؟! اخه نمی خوام بچه ام هم مثل خودم بی مادر بزرگ بشه ،تو که بی مادری نکشیدی ببینی چه دردیه 😔😔
شایدم رسم عجیبی نباشه حتی نمیدونم همه ترکا این رسم و دارن یا نه ولی خب من موقعی که شنیدم برام شایدم ...

ماهم داریم کوردیم‌ برادر داماد میبنده ی‌کادوی هم‌میندازه تو‌کمر عروس عروس هم‌ی کادو‌عالی واسش میگیره که اکثرا پیراهن

کاربر سال ۹۶هستم.کاربری ۵ م هست.هنوز نمیدونم‌‌چرا دو بار بخاطر عوض کردن گوشیم سه بار هم نمیدونم دلیلش چی بود😏😏😏😏تورو خدا بی دلیل کاربریمو نترکونید بخدا شماره ندارم🤗🤗🤗🤗
خیلی جاها هست عزیزم😩 وهنوز هم هست.... بلایی به سرم اوردن واسه همین که هنوز استرس شب عروسیمو دارم.

مگه چجور رسمیه

بسم الله  کنجکاو شدم

آرزو میکنم در ناباورانه‌ترین حالت زندگیتون، اون اتفاق قشنگی که فکرش هم نمیکنید بیفته.❤️شهریارا چه به جا زد فلکت سنگ محک... تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی