من خودم از شوهرم سرویس نخواستم....... جهزیه هم مختصر دادیم ..... چند تا تکه روهم همسرمگرفت...... ...
آره منم همینطور بودم بابام گفت از پسرتون چیزی نمیخوایم نه عروسی نه طلا و هزار جور چیز های دیگه ماهم جهیزیه ساده میدیم که رسم ها برداشته شه فکر کن فقط به خاطر خدا بابام گفت عروسی که خداتومن خرجه رو نگیرن اما بعضی وقت ها میشنوم خانواده اش به شوهرم میگن جهیزیه درست نیاورده کاش یکم مردم خدارو در نذر میگرفتن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنونم خودم میخوام برای دخترم همین کار وکنم اما اول پسرمو زن میدم و نمیذارم یک تیکه بیاره پسرم باید همه لوازم ضروری رو جور کنه بعدش هم تو زندگی کم کم میخرن هرچی خواستن
اره منم خوندم ولی خیلی کم شده انگار بیشتر تو این مقاله کا خوندم زده بود روستا سمت جنوب یا کشور عربی اینا هم انگار چنین رسمی داشتند که باعث میشه زن تا اهر عمرش لذت جنسی نداشته باشه