میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
عزیزم نی نی لند تبریزه. من همیشه از اونجا میخرم اینترنتی. خیلی معتبره. یکی هم مام شو. تهرانه.
نی نی لند شهر ما هس
مغازشم نزدیک خونمون
زیاد شیک نیس جنساش
البته تو پیج خیلی تنوع کمه
تو مغازه باز بهتره
یکمم گرون میده
میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
مام شو گرون و مارکه، نی نی لند هم ایرانی داره هم خارجی. خیلی مناسبه قیمتاش. این دوتا مطمئنه. مخصوصا نی نی لند خیلی خوب راهنمایی میکنه. من خودم صندلی غذا خریدن از اینا ۵۲۰ بقیه جاها ۶۵۰ بود همین مارک. با خیال راحت خرید کن ازشون
برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
نه اینی که من میگم همه چی داره. از ارزون تا گرون و مارک. با هر سلیقه ای پیدا میشه
نی نی لند یکی هس عزیزم
ادرسشو بذارین ببینم اونه یانه
چون تبریزم
Mom_sho niniland_tabriz مام شو گرون و مارکه، نی نی لند هم ایرانی داره هم خارجی. خیلی مناسبه قیمتاش ...
بله همونه که من میگم عضوم تو کانال و پیجشون
از مغازشون من خرید میکنم از ۱۰ تا جنس یکیشو تو کانال نمیذارن
من قیمت هاشونم مقایسه کردم با بقیه جاها گرون میدن