2777
2789
عنوان

سایت سیسمونی

282 بازدید | 24 پست

دوستان کسی پیج اینستا یا سایت معتبری میشناسه برا سفارش وسایل سیسمونی که پرداختش درب منزل باشه راستش من هیچ وقت نمیتونم اعتماد کنم قبلش پول واریز کنم

دقیقا منم مثل شمام

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نی نی لند تبریزه. من همیشه از اونجا میخرم اینترنتی. خیلی معتبره. یکی هم مام شو. تهرانه. 

نی نی لند شهر ما هس

مغازشم نزدیک خونمون

زیاد شیک نیس جنساش

البته تو پیج خیلی تنوع کمه

تو مغازه باز بهتره

یکمم گرون میده

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
 عزیزم ادرس سایت یا اینستا داره؟

Mom_sho

niniland_tabriz

مام شو گرون و مارکه، نی نی لند هم ایرانی داره هم خارجی. خیلی مناسبه قیمتاش. این دوتا مطمئنه. مخصوصا نی نی لند خیلی خوب راهنمایی میکنه. من خودم صندلی غذا خریدن از اینا ۵۲۰ بقیه جاها ۶۵۰ بود همین مارک. با خیال راحت خرید کن ازشون

برای حاجت دلم ی صلوات مهمونم کنید❣اللهم صل علی محمد و آل محمد 🍀
نی نی لند شهر ما هس مغازشم نزدیک خونمون زیاد شیک نیس جنساش البته تو پیج خیلی تنوع کمه تو مغازه ب ...

نه اینی که من میگم همه چی داره. از ارزون تا گرون و مارک. با هر سلیقه ای پیدا میشه

نه اینی که من میگم همه چی داره. از ارزون تا گرون و مارک. با هر سلیقه ای پیدا میشه

نی نی لند یکی هس عزیزم

ادرسشو بذارین ببینم اونه یانه

چون تبریزم

Mom_sho niniland_tabriz مام شو گرون و مارکه، نی نی لند هم ایرانی داره هم خارجی. خیلی مناسبه قیمتاش ...

بله همونه که من میگم عضوم تو کانال و پیجشون

از مغازشون من خرید میکنم از ۱۰ تا جنس یکیشو تو کانال نمیذارن

من قیمت هاشونم مقایسه کردم با بقیه جاها گرون میدن

نی نی لند یکی هس عزیزم ادرسشو بذارین ببینم اونه یانه چون تبریزم

Niniland_tabriz

همینه آدرسش. والا من دیروز ازشون صندلی غذا گرفتم همون مارک رو اطلس ۶۵۰ میدادن من خریدم ۵۲۰.  لباس نخریدم ازشون. 

بله همونه که من میگم عضوم تو کانال و پیجشون از مغازشون من خرید میکنم از ۱۰ تا جنس یکیشو تو کانال نم ...

به نظر من خیلی ارزونه. حداقل واسه من دیروز اینطور بود.