2777
2789
عنوان

کی شوهرش دست بزن داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 55 پست
😨😨😨😨توووو چراجدا نمیشی

اخه همه کسموزیرپاگذاشتم غرورتنهاداداشموزیرپاگذاستم بااین عوضی ازخدابیخبربااین روانی فرارکردم الانم جایی ندارم خدالعنتش کنه خدانابودس کنه ایسالله دستاش قطع بسه ایشالله لال بشه دیگه نتونم فوش هاشوبشنوم

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
ب هیچ وجه نمیشه من ک شخصا نمیتونم تحمل کنم من تجربه ی هردو موردو داشتم فقط با این تفاوت ک همسرم نبود ...

اصلا بش فکرنکن.ازمن میشنوی توی یک ماه زندگی باهمچین ادمی از زمین و زمان منمتنفرمیشی.از زندگیم سیرمیشی.خداروشکر ک ولش کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توحاملگی اینقدکتکم زدکه لباس توتنم پاره شد به خواهرام میگه اون کاروباهاشون کنم به مادرم میگه هزاربار ...

منم ازاین فوشا شنیدم.بارها بدنم کبود شده .کبودیا خوب شدن ولی شکستگیای قلبم نه

منم ازاین فوشا شنیدم.بارها بدنم کبود شده .کبودیا خوب شدن ولی شکستگیای قلبم نه

من فقط ازخدا اون خدای که صبرش ورحمش خیلی زیاده ازش میخوام بمنم صبربده این روانیم هم لال بسه هم دستاش قطع بشه

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍
یعنی اگر باهاش ازدواج کنی باید به عقلت شک کنی بی رودربایسی

آره همه میگن بهم تقریبا همه ام مخالفن تازه بقیه ی مشکلاتو نگم براتون ک سرتون درد نیاد..فقط ی چیزیو نمیفهمم چرا من هنوزم به همچین ادمی فک میکنم..همونطور ک گفتم پسرعممه همیشه با بهونه و بی بهونه میتونه بیاد خونه ی ما ی روز اومد منم دخترعموم زنگ زد و ازم خواست برم خونشون پیشش تنها بود باردارم بود گفت شوهرم شیفت شبه بیا پیشم منم از مامانم اجازه گرفتم.کامران ( پسرعمم)مونده بود نگام میکرد اون موقه باهم توو رابطه بودیم من بی اعتنا ب چپ چپ نگاه کردنش رفتم توو اتاق نشستم جلوی آینه آرایش میکردم اومد بالا سرم گفت کجا گفتم میرم پیش محیا (دخترعمو)گفت حق نداری بری گفتم یعنی چی گفت نمیری منم گفتم باشه چون نصف صورتمو کرم زده بودم گفتم بقیه ی آرایشمم بکنم حالا ک نمیرم عب نداره اون فک کرد میخوام برم موامو گرفت محکم کشید نتونستم جیغ بزنم 😔فقط گریه کردم و گفتم از اتاق من گمشو بیرون اونم زد زیر گریه گفت اعصبانیم کردی دست خودم نبود نشست گریع کرد منم گفتم اگه نری قسم میخورم جیغ میزنم همه بفهمن چ گوهی خوردی 😭😭😭😭

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
اصلا بش فکرنکن.ازمن میشنوی توی یک ماه زندگی باهمچین ادمی از زمین و زمان منمتنفرمیشی.از زندگیم سیرمیش ...

آره منم تصمیم گرفتم هررچقد سخت ولی فراموشش کنم عشق بچگیامه خدا ازش نگذره خدای من ازش نگذره 😭خدایا نمیشد این آدم حسابی باشه😔خب حالا ک نیست بازم شکرت چرا مهرشو از دلم نمیبری نمیخوام ب ی همچین آدم نالایقی فک‌کنم دخترا بخدا قسم ن پول داره ن خونه ن ماشین دیپلم ردی قدش کوتاس حتی از منم کوتاه تره بیشعوریو از حد گذرونده گاهی با چشای خودم دیدم چش چرونیاشو ولی همه رو انکار میکنه دزدی کرده الکل میخوره قلدره چاقو کشه مدام چاقو توو جیبشه کفتر بازه ولگرده بازم بگم براتون یا بسه سیگار میکشه قبل از اینکه عاشق من بشه با هزار نفر بوده حتی من سلفیاشو با دخترای دیگه دیدم😔دروغگوام هس تازه قیافه ام نداره بعد من احمممممق اینو دوس دارم اخه من چرا عاشق همچین آدم عوضی شدم چررااا واقعا😳

آره همه میگن بهم تقریبا همه ام مخالفن تازه بقیه ی مشکلاتو نگم براتون ک سرتون درد نیاد..فقط ی چیزیو ن ...

میدونی عزیزم تو اگر بایکی دیگه ازدواج کنی کلا این پسرعمه ات رو فراموش میکنی باور کن اونوقت به این روزها میخندی نگاه کن گلم منم مثل شما بود بااین تفاوت که من پسر داییم دوست داشتم اون آدم دختربازی بود امامن دوستش داشتم خلاصه مادرم نداشت بااو ازدواج نکردم اون موقع فکر میکردم که فقط میشه اونو دوست داشت اونو خواست خلاصه با یکی دیگه ازدواج کردم خیلیم بهش علاقه مند شدم الان خداروشکر میکنم که با اون پسردایی ازدواج نکردم باور میکنی پسرداییم ۵ باربه زنش خیانت کرد

اینارو گفتم که بهت جرات بدم بری بایکی دیگه ازدواج کنی مطمئن باشه این پسرعمه ات فراموش میکنی

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود
این نرمال نیستا.معذرت میخوام.گول این گریه ها و عذرخواهیارو نخور

آره نرمال نیست اصلا انسان نیس وقتی باهاش تموم میکنم میاد گریه و زاری دستامو بوس میکنه میگه خودمو میکشم بدون تو نمیتونم حتی یکی دوبار خودکشی کرده منم ک دوسش دارم دلم ب رحم میاد ولی احمقم حتی دومادمون ی بار نشست دو ساعت نصیحتم کرد گفت این آدم نیست تو با این خوشبخت نمیشی ولی منه احمق بخاطر حسی ک بهش دارم هم کورم هم کر ولی ایندفه دیگه تموم شد میخوام دفنش کنم 

خسته شدم از همه چیز.فقط دوست دارم تامیشه ازش دورباشم.شایدم بخاطر بارداری بهم ریختم نمیدونم

اره صد در صد

نمیدونم چه خوبی هایی داره

اما درمون این جور مردها آرامش و سیاسته 

اگه اینم جواب نده 

دیگه

ممنون که تعلیق ام کردی مونده بودم با این همه تاپیک چه کنم
میدونی عزیزم تو اگر بایکی دیگه ازدواج کنی کلا این پسرعمه ات رو فراموش میکنی باور کن اونوقت به این رو ...

عزیزم خوشحال شدم ایشالا ک همیشه حال دلت خوب باشه. امیدوارم منم بتونم..همین پسرعمم قسم میخوره میگه نمیذارم ازدواج کنی و میدونم ک هرکارررری از دستش برمیاد فعلا یکی دوسال صبر میکنم تا کامل هم از سر من بیفته هم از سر اون. میترسم برام مشکل درس کنه چون من ۳ ساله باهاشم هم چت ازم داره هم عکس میتونه هرکاری بکنه