2777
2789
عنوان

کی شوهرش دست بزن داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 863 بازدید | 55 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم یا میری مشاوره و خودتو درمان میکنی یا ترک ات میکنم. کتک و فحاشی جوری ان که اگه صبوری و از خود گذشتگی کنی به مرور نابود میشی و از لحاظ روحی و روانی هم خودت از بین میری هم بچه هات . بخاطر نسل بعد از خودت هم که شده نباید باهاش کنار بیای عزیزم 

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

نمیشه دوستش داشت

یادت که میفته احساس میکنی غرورت،شخصیتت همه چیرت له شده

حتی از خودتم بدت میاد که چطور مورد کتک واقع شدی

شوهر منم دست بزن داره

نه اینکه بیفته به جونم،اما مثلا دهنمو فشار میده میگه ساکت شو

چاره شم اینه که به اون د از عصبانیت نرسونشم

یعنی کوتاه بیام.خفه خون بگیرم و تحمل کنم که مبادا اقا عصبانی شه

چون وقتی عصبانی بشه به معنای واقعی کلمه وحشی میشه

از قبل دوسش نداشتم

تو این سالها هم عشقم بهش زیاد که نشده هیچ کمترم شده

ب هیچ وجه نمیشه من ک شخصا نمیتونم تحمل کنم من تجربه ی هردو موردو داشتم فقط با این تفاوت ک همسرم نبود قرار بود نامزد کنیم...هم دهن پاره بود هم دست بزن داشت کافی بود از کوره در بره هم فحش میداد هم میزد من بعد از اون بازم حسم بهش عوض نشد ولی اینو خوب میدونم ک نمیشه با ی همچین آدمی حتی یک ماه زیر ی سقف زندگی کرد چ برسه ب یک عمر..من گذاشتمش کنار..حالا شما داری میگی خصوصیات خوبی داره همش ب خودت بستگی داره شاید بتونی بخاطر اون حُسنای خوبش این دو موردو بیخیال بشی.برا من ک هم رفیق باز بود هم الکل میخورد هم دست بزن داشت اصلانم احتراممو نگه نمیداشت بهتره بگم بلد نبود خانوادگی این مدلی بودن ولی متاسفانه منه احمق همچنان دوسش دارم باهم تموم کردیم ولی تقریبا هرروز میبینمش پسرعممه وقت کردی تاپیکای قبلمو بخون چ حرفا ک بارم نکرد..از طرفی زنش بشم بدبخت میشم از ی طرف دیگه ام یکیو ببینم کنارش نابود میشم واقعا نابود میشم موندم توو ی دوراهی ک فقط خدا میتونه نجاتم بده 😔

ی صلوات برای خوشبختیم میفرستین..
نگو اینجوری گناه داره

توحاملگی اینقدکتکم زدکه لباس توتنم پاره شد به خواهرام میگه اون کاروباهاشون کنم به مادرم میگه هزاربارکتکم زده.بیرونم کرده جلوی مردم کتکم زده بنظرت من گناه دارم یااون؟

ایشالا خدای بزرگ همروصاحب بچه کنه هیچکس چشم انتظارنباشع....😍😍😍خدایا ای خدای بزرگ ای الرحم الراحمین بچم سالم وسلامت دنیا بیاد ای خدای بزرگ 😍😍😍

اوایل بعد چند روز فراموش میکردم و دوباره روحیه مو به دست می وردم ولی الان که دبگه دست از این کارش برداشته خاطرات گذشته دست از سرم بر نمیدارن هر چی فکر میکنم یه خاطره خوب پیدا کنم اون توهینها و تو گوشیا تو سرم میچرخه وازش متنفرم 

تا یه مدتی میشه تحملشکرد وای کم کم دل ادم سیاه میشه

تایه جایی میتونی تحمل کنی ولی بعدش نمیتونی سکوت کنی

خب میدونم 

سکوت نکن

بذار وقتی آرومه باهاش بحرف 

باید یاد بگیری. این طرز برخرد رو 

چاره ای نیس

تا اونم آروم تر بشه

ممنون که تعلیق ام کردی مونده بودم با این همه تاپیک چه کنم
ب هیچ وجه نمیشه من ک شخصا نمیتونم تحمل کنم من تجربه ی هردو موردو داشتم فقط با این تفاوت ک همسرم نبود ...

یعنی اگر باهاش ازدواج کنی باید به عقلت شک کنی بی رودربایسی

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود