2777
2789
عنوان

جفت فوندال خوبه یا بد ؟؟

9865 بازدید | 10 پست

تو سونو نوشته جفت در ناحیه فوندال رحمیه....اشاره ای به خلفی بودن یا قدامی بودن نکرده....

فوندال بودن خوبه ؟؟حرکت جنین زودتر حس میشه؟؟ بیشتر دردا و سفت شدنای رحمم سمت راستمه...تخمدان راستم خیلی تیر میکشه....مشکلی نیست عایا؟؟؟

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جفت منم فوندال یعنی بالاترین نقطه رحم بهترین جفته حرکات بچه روزود حس میکنی 

جدی عزیزم 🤩😍ممنونم مهربونم....

شما طول سرویکستون طبیعی بود؟؟؟من تو ۵ هفته با سونوی واژینال طول سرویکسمو زده بود ۲۷ میلیمتر....کم نیست ؟؟؟الانم کمی تحرک کنم دل درد و کمر درد میگیرم

جدی عزیزم 🤩😍ممنونم مهربونم.... شما طول سرویکستون طبیعی بود؟؟؟من تو ۵ هفته با سونوی واژینال طول سر ...

بچه چندمته من توانتی ۳۷میلی بودچون بچه سوممه گفت خوبه استراحت داشته باش بادکترت درتماس باش به نظرم کمه دل دردوکمردرد دربارداری طبیعیه هرچی سنگین تر میشی بدترمیشه براطول سرویکست حتما پیش دکترت برو پشت گوش ننداز 😊😊😊😊😊

بچه چندمته من توانتی ۳۷میلی بودچون بچه سوممه گفت خوبه استراحت داشته باش بادکترت درتماس باش به نظرم ک ...

من بچه دوممه....اما سر اولی ،۹ سال پیش اصلا سونویی که بخواد طول سرویکسو چک کنه ندادم....همه سونوهامو دارم....استراحت و اینام نبودم و تا دقیقه نود هم کار کردم ...

بچه چندمته من توانتی ۳۷میلی بودچون بچه سوممه گفت خوبه استراحت داشته باش بادکترت درتماس باش به نظرم ک ...

دکترم دید گفت خوبه 😐😐بهش اعتماد ندارم 

اما مامای بهداشت میگه که نه،باید مواظب باشی

دکترم دید گفت خوبه 😐😐بهش اعتماد ندارم  اما مامای بهداشت میگه که نه،باید مواظب باشی

به نظرمنم استراحت داشته باش نزدیکی نداشته باش توالت فرنگی استفاده کن تاسونوی ان تی که ببینی چطوری میشه منم سرپسراولم تیر۸۸بدنیا امداین همه دردسروسونو نبود

به نظرمنم استراحت داشته باش نزدیکی نداشته باش توالت فرنگی استفاده کن تاسونوی ان تی که ببینی چطوری می ...

عزیزم....خدا حفظشون کنه براتون الهی ....

چشم خانومی...لطف کردید...ممنونم بابت راهنماییتون....ان شاالله به سلامت بارتونو زمین بزارید