2777
2789
عنوان

یه مسئله مسخره یک ماهه ذهنمو مشغول کرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 23 پست
اگه میخواستت زیاد برخورد داشتین.مدام دوروبرت بود .مدام میومد خونتون

آفرین. گل گفتی.من پسر داییم منو میخواست دم و دیقه در خونه ما بود شبا هم میومد میخوابید 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هر چقدر که امکانش هست عاشق فامیلاتون نشید

عاشقش نشدم اما یه علاقه ریزی دارم و قبلا از این ماجرا چند ماه بود که اصلا ک‌وچکترین فکری راجبش نکرده بود و اصلا یادم نبود

بیشتر خواستنای درون فامیلی رویاپرداریه.مگر اینکه واقعا طرف بیادبگه میخوام

همه چیز ب گفتن نیست .

برای من ساعت میخرید خرس میخرید .خلاصه خیلی کارا.

و من اون موقع نمیدونستم ک قصد چیه بعدا ک بزرگ شدم فهمیدم ک منو میخواد من چون دوسش نداشتم و با کسی دیگ دوست شدم.و مادرش هم اومد خاستگاری جواب منفی داد مامانم.و بعد از اون روابط فامیلمون خیلی بد شد.که حتی الان همو میبینیم سلام نمیدیم ب هم.

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
بنظرت دختره چه منظوری داشته؟ میدونی با هم زیاد برخورد ندارین که بفهمم شاید سالی چند بار هم رو ببینی ...

بعضی دخترا که کلا خیلی منظور دارن ، حالا نمیدونم این دختره شاید قصدی نداشته

ولی اگه اون ازدواج کنه تو اذیت میشی ،‌به نفع خودته که بهش فکر نکنی ، اگه اون دوستت داشته باشه بالاخره یه جوری متوجه میشی 

با خبر باش پس از ظلمت این چند صباح ، صبح دولت بدمد ، شادی ما پشت در است